Klubmodul henter siden
Fyn Børn 3 - Begynderstævne
Tilmeldingsfrist er overskredet
Fyn Børn 3 - begynderstævne for alle nye talentsvømmere
Årets første Fyn Børn Begynderstævne afholdes i Nyborg Svømmeklub.

Meld dig som official eller holdleder. Til dette stævne er det ikke et krav, at du er uddannet official - så det vil være et oplagt stævne at prøve at have en officialrolle. Husk det er sjovt og givende for både voksne og børn at være med på kanten:)

Fyn Børn stævner
Der afholdes normalt 4 Fyn Børn stævner på en sæson, men pga. corona starter vi op med stævne nr. 3 i denne sæson 2021/2022. De 4 stævner har fokus på de 5 forskellige svømmediscipliner - ryg, crawl, bryst, butterfly og medley.

Fyn Børn 3 har fokus på butterfly.

Målet med stævnet
Målet er at præsentere børnene for, hvordan et stævne kan afvikles, og dermed lære dem, hvordan det er at være til svømmestævne. Det skal være en god oplevelse at deltage!

Deltagere
Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til helt nye talentholdssvømmere (eller tilsvarende).
Denne aldersgruppe er dog kun vejledende og ældre svømmere har derfor fortsat tilladelse til at deltage ved stævnerne.

Afvikling
Hvis svømmeren kommer til at falde i vandet eller må give op på grund af vand i briller eller andet, kan svømmeren prøve igen i et ”opsamlingsheat” efter løbet. Det vil sige, ingen diskvalifikationer, men mulighed for omstart.

Ved Fyn Børn-stævnerne bliver man ikke diskvalificeret, men der udleveres dog en diskseddel til trænerne ved stævnets afslutning, så det er muligt for træner og svømmer, at udvikle svømmeren bedst muligt fremadrettet.

Præmier
Der er fire diplomer, et der passer til hvert stævne, derudover vil alle svømmere få en guldmedalje med et logo indgraveret, der passer til det enkelte stævne man deltager i. Det betyder, at der er 4 forskellige medaljer med fire forskellige logoer henover en sæson. Ud over diplom og medalje vil alle svømmere få en badehætte, som passer til det pågældende stævne.

Løb
1 Piger 25 Fly
2 Drenge 25 Fly
3 Piger 50 Fri
4 Drenge 50 Fri
5 Piger og drenge Streamline flybensudsvømning på ryggen fra kant til 5, 10 eller 15 m ELLER Streamline flybensudsvømning på maven fra kant til 5, 10 eller 15 m
6 Piger 25 Fri
7 Drenge 25 Fri
8 Piger 100 Fri
9 Drenge 100 Fri
10 Piger 50 Ryg
11 Drenge 50 Ryg
12 Piger 25 m flyben på ryggen med arme i streamline
13 Drenge 25 m flyben på ryggen med arme i streamline


Barnets træner vil oplyse, hvilke løb dit barn skal svømme. 
Tilmeldte
12 /60
Tilmeldingsfrist
21.01.2022
Tidspunkt
30.01.2022 kl. 12.30 - 30.01.2022 kl. 16.30
Sted
Nyborg Svømmeklub
Vælg løb:
Vælg løb:
Vælg løb:
Vælg løb:
Officialhjælp*:
Holdleder*:
Navn på forældrehjælp (navn, telefonnr. og modul):
Bemærkninger: