Flotte resultater ved kvalifikationsstævnet

Ved et lokalt afholdt svømmestævne tirsdag den 12. juni leverede Nyborg-svømmerne endnu en gang en række flotte tider. Det var absolut sidste chance for at opnå de sidste kravtider til sommerens DM på Langbane, som afvikles den 10.-15. juli i Esbjerg.
 
På trods af at svømmerne ligger i meget tung og hård træning så formåede de faktisk at levere i stribevis af gode resultater.
 
Udover en masse bedstetider så lykkedes det  bl.a for Anton Holten Lambert, Silke Meyer og Thea Lund Petersen at opnå kravtid til sommerens DÅM i 200 IM. Thea''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''s tid rakte bl.a. også til en sølvdelfinnål.
Det lykkedes også for Thea at opnå kravtid på 200 fly - Samtidig slettede hun også årgangsklubrekorden med HELE 7 sek.
 
Men også Johanne Carr viste tænder ved gårsdagens stævne. Hun slettede også en gammel årgangsklubrekord på 800 fri med ca 11 sek.
 
Alt i alt lover det virkelig godt for sommerens DM, at svømmerne leverer så stærke tider allerede på nuværende tidspunkt. Og det er kun et tegn på, at svømmerne er på vej i topform.