I den netop forgangne weekend (den 15.-17. juni) blev der afviklet Danske Årgangsmesterskaber for de yngste årgangssvømmere, også kaldet grp. 2, i Bellahøj Svømmestadion. Nyborg stillede til start med 5 svømmere, nemlig Karina H. Olesen, Therese Hovgaard Jensen, Mads Due Kristensen, Troels Dyhr Essen og Tais Andkjær Kristensen.
 
Optakten til stævnet for de 5 Nyborg-svømmere er dog langt fra forløbet optimalt. Alle 5 svømmere har ligget syge(2 af dem dog kun med lidt forkølelse) i den sidste uge op til stævnet, hvilket resultaterne også kom til at bære lidt præg af. Positvit er det dog, at 4 af de 5 svømmere formår at komme hjem med mindst EN ny personlig rekord. Yderligere er det også positivt at svømmerne udviser kampgejst og godt humør på trods af resultaterne ikke helt var som håbet.
 
Dog skal Karina H. Olesen og Tais Andkjær Kristensen fremhæves for en række gode præstationer. Begge svømmere er i år debutanter ved et DM og levere en række gode løb med personlige rekorder tilfølge. Det lykkedes også for både Therese og Mads at komme hjem med en personlig rekord til trods for, at de har været lidt hårdere ramt af sygdom.
 
Til trods for at alle svømmerne ikke helt ramte niveau, så er det dog med et positvt sind at vi nu ser fremad mod den kommende sæson, hvor svømmerne har nogle gode forudsætninger for at løfte deres niveau yderligere. Vi har uden tvivl ikke set det sidste til disse 5 unge svømmere!