6 svømmere klar til DM Langbane i Esbjerg.
Nyborg Svømmeklub sender i dag 6 svømmere afsted til DM/DJM/DÅM Langbane, som afvikles i dagene 10.-15. juli 2012 i Svømmestadion "Danmark" i Esbjerg. De 6 svømmere er Alexander Højen Månsson, Natascha Zender, Silke Meyer, Thea Lund Petersen, Johanne Carr og Anton Holten Lambert.
Vi kunne have stillet med 7 svømmere, men Stine Johansen har været nødsaget til at melde fra grundet skade.
Det er 6 top motiverede svømmere, som gennem de sidste måneder har trænet benhårdt for at være helt klar til sæsonens største og vigtigste stævne. Træningen op til DM er forløbet godt uden de store afbræk - Vi har gennem de sidste 4 uger haft mulighed for at svømme 2 pas om ugen på langbane i UNI-hallen i Odense, hvilket gerne skulle have været med til at vænne dem til at skulle præstere på Langbane.
Målet for stævnet er udover en masse personlige rekorder samt klubrekorder, at vi får et par svømmere med videre til finalerne om aftenen. Et håb er 2 finaler, 6 klubrekorder samt en forbedrings-procent på over 80%.
Konkurrencen er dog stor, da hele den danske svømmeelite stiller til start, incl. OL-svømmerne, som bruger DM som den sidste forberedelse frem mod OL.
Både indl. som finaler kan hver dag følges på http://www.livetiming.dk/. Yderligere info kan findes på http://www.svoem.org/.