Efter mange venskabelige smådrillerier Natascha Zender og Thea Lund Petersen imellem om, hvem der mon ville være indehaver af klubrekorden for årgangssvømmere på distancen 200 fly efter DÅM i Esbjerg, blev spændingen i dag udløst.

 
Ikke alene forbedrede Thea i formiddagens indledende heats Nataschas klubrekord med hele 12 sekunder, men tiden 2.40.53 sikrede hende også en plads i finalerne i årgangssvømmernes sidste finaleafsnit fredag eftermiddag. Hér lykkedes det Thea at tage yderligere 2/10 af sin klubrekord, som ny lyder på 2:40,33. 
 
Også Johanne fik på grund af afbud blandt deltagerne i det hurtigste heat i 800 fri plads i finaleafsnittet, og dermed har klubbens svømmere sammenlagt haft 5 finalepladser i løbet af de 4 dage, stævnet har varet. Også her måtte en klubrekord - en af hendes egne - stå for fald.
 

Natascha kan så til gengæld for den mistede årgangsklubrekord i 200 fly bryste sig med at have givet OL-svømmer Rikke Møller Pedersen baghjul på distancen 400 fri. Godt gået af Natascha …. og af alle de øvrige svømmere i løbet, der også gav Rikke baghjul – for Rikke blev faktisk nummer chok (og så er det her, det bør nævnes, at Rikke svømmede bryst samtlige 400 meter - en kunst vi gerne ser Natascha gøre hende efter).