I weekenden den 15. og 16. september deltog Nyborg Svømmehal med et lille hold ved de Fynske Kortbanemesterskaber i Vollsmose Svømmehal.
Det blev en ganske god åbning på sæsonen, hvor det lykkedes Johanne Carr, Natascha Zender samt Rasmus Kristensen at slutte i top 10 i henholdsvis dame/herre-rækken.
Bedst placering stod Johanne Carr for, da hun sluttede på en flot samlet 4. plads. Undervejs lykkedes det faktisk for Johanne at forbedrer hendes egen klubrekord i 200m IM, så den nu lyder på 2.32.60.
Også Natascha Zender leverede en række gode tider i lidt alternative løb for hende, men det lykkedes Natascha at slutte på en samlet 6. plads.
I herrerækken lykkedes det for Rasmus Kristensen at slutte på en samlet 9. plads, hvilket må siges at være ganske godkendt oven på en uges lejrskole i London.
Derudover blev der leveret en række gode personlige rekorder, hvor især Karina H. Olesen stod for en række flotte bedstetider i samtlige starter.
Stævnet viste også, at vi er på vej i den rigtige retning ift. vendinger, udsvømning, indslag m.v, som var vores primære fokus for weekenden - MEN der er stadig plads til forbedringer!
Resultater m.v. kan ses via klubbens hjemmeside under "resultater".