Nyborg Svømmeklub deltog i weekenden den 21.-23. september i Forum Horsens Cup med 18 svømmere fra K1, K2 og K+.

 
Weekenden viste endnu en gang, at svømmerne er kommet rigtigt godt fra start i denne sæson. Der var gennem hele stævnet en god gejst og vilje samt godt humør.
 
Medaljemæssigt blev det til 5 guld, 10 sølv og 9 bronce, hvor især Karina H. Olesen tog for sig med hele 7 medaljer - heraf flere af guld.
Udover medaljer blev det til en masse nye bedstetider samt kravtider til de kommende mesterskaber.
Stævnet blev også rundet af med en meget flot ny Senior klubrekord, da pigerne Asvatha P. Veerasingham, Silke Meyer, Thea Lund Petersen og Natascha Zender stod for en super flot holdpræstation i 4x50 Holdmedley.
 
Udover de flotte resultater viste stævnet også, at vi udvikler os på andre områder. Vi er blevet klart bedre til at arbejde med de små detaljer i vores løb, og selv om alt ikke sidder på plads endnu, så giver vi aldrig op. Vi er stærkere, selv når vi begynder at blive trætte, hvilket pigernes holdkappræstation er et meget godt resultat af.
 
Også de yngre og mere uerfarne svømmere fra K2 leverede en række fine præstationer med nye bedstetider i alle deres løb. Ingen tvivl om, at de har lært en masse i denne weekend, som de kan bruge videre frem i deres udvikling.
 
Til slut vil jeg blot sige tak til både svømmere, øvrige trænere samt officials og holdledere for en super god weekend og ikke mindst indsats.