Endnu en gang viste K1-svømmerne en god figur, da de søndag den 7. oktober var i Kolding for at deltage i deres Jubilæumsstævne.
Det var ikke planen, at vi skulle have deltaget i dette stævne, men da enkelte svømmere stod og manglede en kravtid til Vest Kortbanemesterskaberne senere i oktober måned var dette nemmere end vi selv skulle stable en lille stævne på benene.
Fra start viste svømmerne da også, at formen er på vej den rigtige vej. I pigernes indl. 100m fri vandt Nyborg-pigerne 4 af 5 grupper og dermed havde vi lige pludselig 4 af 8 svømmere med i super-finalen.
 
Superfinalen blev afgjort således, at den svømmer som satte den største PR ift. ens bedste tid inden for det sidste år. Her viste Karina H. Olesen, at hun virkelig er på vej frem på ranglisterne, da hun forbedrede sin kun 2 uger gamle rekord med HELE 2 sek. og dermed blev Karina vinder af finalen. Det lykkedes også for Johanne Carr at sætte ny PR og hun sluttede på en flot 3. plads.
 
Det lykkedes undervejs også for Johanne at forbedrer hendes egen klubrekord for årg.-svømmere i 100m IM med ikke mindre end 2 sek. så den nu lyder på 1.10.47.
 
Derudover lykkedes det at vinde 11 medaljer og der blev da også opnået en del kravtider - Bl.a fik Thea Lund Petersen (100 fri+IM), Asvatha P. Veerasingham(50 fly) og Mads Due Kristensen fik kravtid til Danske Årgang i januar på 100 fri.
 
Asvatha er i det hele taget i gang med et imponerende comeback. Efter 1½ års pause er hun på vej tilbage og allerede efter kun knap 2 mdr. træning svømmer hun nogle ganske gode tider - heriblandt en del af dem i nye bedstetider.
 
Se resultater HER.