7 svømmere fra Nyborg Svømmeklub deltog i forrige weekend i de Vestdanske Kortbanemesterskaber på hjemmebanen i Nyborg. Svømmerne skulle ud og vise, at vi til stadighed fortsætter vores positive fremgang fra sidste sæson.

Rent sportsligt blev stævnet bestemt tilfredsstillende, men det var desværre ikke uden diverse skønhedsfejl. Fredag forløb overordnet pænt skuffende, og efter en opsang blev der da også leveret på et væsentlig højere niveau både lørdag som søndag.
 
Thea Lund Petersen erobrede sin første mesterskabsmedalje, da hun i 200m fly fik en meget flot junior bronze i en fin ny personlig rekord. Thea havde generelt en rigtig god weekend med mange flotte personlige rekorder.
 
Derudover leverede pigerne også en række gode holdkappræstationer, hvor vi i både 4x50 Holdmedley samt 4x50 fri forbedrer klubrekorderne.
På 4x50 HM bestod holdet af Asvatha P. Veerasingham, Silke Meyer, Thea Lund og Johanne Carr - Her forbedrer pigerne den kun 1 måned gamle rekord, som de satte ifm. Horsens Cup.
På 4x50 fri sætter pigerne både junior som seniorrekord i måske weekendens bedste præstation. Kun 2 af pigerne havde inden weekenden været under 30 sek. på 50 fri, men alle 4 piger leverer en fremragende kampgejst, og går alle under de 30 sek.. Ganske imponerende!
Holdet bestod af Johanne Carr, Thea Lund, Therese Hovgaard og Natascha Zender.
 
Yderligere skal også Asvatha P. Veerasingham fremhæves. Hun leverer også en række flotte tider efter at have ligget syg i ugen op til stævnet.
Bl.a. lykkedes det Asvatha at komme videre til B-finalen i både 50 og 100 ryg.
 
Overordnet for stævnet syntes jeg det er positivt at se, at svømmerne til stadighed viser god indstilling, kampgejst og vilje. Også selv om man generelt ligger i tung træning, så formår man alligevel at hive noget op af hatten.
Mindre positvt er det, at der stadig er svømmere, som IKKE har forstået budskabet omkring, at der SKAL spises - og der SKAL spises MEGET!
Endvidere er det også skuffende at se, at der til stadighed er lang vej på tekniske områder som vendinger samt udsvømning under vand - Til trods for, at det har haft høj prioritet siden sæsonstart!
 
Det til trods er det dog med positive øjne, at der ses frem mod de kommende mesterskaber.
 
Resultater kan ses via http://www.livetiming.dk/.