Dagen startede ud med 400 fri for piger. Her svømmede Johanne Carr igen 2 nye klubrekorder i hus, da hun med tiden 4.39.57 forbedrede sin PR med ca. 4 sek. og satte ny klubrekord for såvel årgang som juniorpiger.
Men også Therese leverede en god præstation med 6,5 sek. PR og kom for første gang under de 5min på distancen.
 
 Hernæst var det drengene som skulle ud i 200 fri. Først svømmer Mads Due en vel disponeret 200 fri og sætter PR med 3 sek.
Rasmus følger trop og går PR med 3 sek. i hans debut ved et Dansk Mesterskab. Og slutteligt går også Anton en lille PR.
 
 Hernæst svømmer Anton og Mads 200 IM. Anton går en lille PR på 200 IM, hvor han ikke helt får sin bryst til at fungere på samme vis som i går på den dobbelte distance.
 
I pigernes 100 fri går Johanne igen en PR - Tiden blev ikke helt så hurtigt som håbet, da løbet mest blev brugt til at teste nogle ting af til morgendagen.
 
Rasmus svømmer en absolut godkendt 1500 fri med kun 7 ugers træning i armene efter at have været i lige så lang tid pga. en operation.
 
Slutteligt lukker Therese dagen med en ganske fremragende 200 bryst. Hun går her PR med hele 6 sek. og slutter på en samlet 10. plads blandt årgang 00-piger. Hendes nye tid rækker samtidig til en sølvdelfin m. sløjfe.
 
Udover dagens flotte resultater så udviser svømmerne stor positivitet og målrettethed. Det skal derfor også blive spændende at se om svømmerne kan fortsætte den gode moral i morgen ved sidstedagen af DÅM.
 
Resultater kan som altid ses på www.livetiming.dk.