Her lidt over halvvejs på træningslejren har svømmerne gennemført 10 træningspas med dertil hørende Dryland og styrketræning. Der har dog også været tid til at aflægge Calella by et visit og efter morgentræningen i dag går turen til Barcelona, hvor vi skal aflægge Camp Nou (Hjemmebane for F.C. Barcelona) samt den gamle bydel et visit. Svømmerne har det godt og gør det fint i bassinet - Dog er trætheden af den megen træning begyndt at melde sig.
At være på træningslejr kan i sig selv være en svær opgave, hvis der ikke bliver sovet, spist og drukket nok. Svømmerne har generelt klaret denne opgave rigtig fornuftigt - Dog kunne det godt ønskes, at der bliver spist lidt flere grøntsager end der bliver gjort.
 
Udover træning bliver der hygget på værelserne og der er også blevet afholdt bordfodboldturnering, som blev vundet af Tais og Therese. I går aftes blev der tid til en gang banko.
Holdleder Colin og Træner Kenneth har også deres egen interne dyst kørende i bordfodbold - Pt står der 3-0 til Colin til Cheftræneres store utilfredshed!
 
Der vil blive lagt billeder op efter hjemkomst.
 
Mange hilsener fra alle i Spanien.