VÅM-svømmerne fra Nyborg havde bestemt ikke tabt pusten på anden-dagen af de Vestdanske Årgangsmesterskaber.

Lørdag var cheftræner Martin kørt til Esbjerg, hvor han sammen med Patrick dirigerede slagets gang, mens Kristoffer styrede de ældste svømmere i Nyborg.
 
I Esbjerg fortsatte svømmerne med at sætte personlige rekorder ud over det sædvanlige. Maria Bredal Larsen forbedrede sin tid i 200 m fri med 8 sekunder og fik en flot fjerdeplads.
Karina Høyby Olesen vandt guld i 200 fri, hvor hun førte løbet fra start til slut. I 400 m im blev det til en sølvmedalje.
- Karina udførte taktikken perfekt i 400 im, fortæller Martin Madsen fra Esbjerg.
Troels Essendr0p hentede endnu en DÅM-tid i 200 m ryg, hvor Martin fremhæver hans gode streamline.
 
De fem svømmere i Esbjerg viste også, at de tager stævnet alvorligt.
 - Det var en fornøjelse at se, at de unge svømmere bliver bedre og bedre til at spise og drikke den mængde, som kræves ved et svømmestævne, siger Martin
 
I Nyborg svømmede Therese Hovgaard to fantastiske løb. Hun tog bronze i 100 ryg, og er kun 14/100 af et sekund fra at gentage bronzemedaljen i 100 fri.
En præstation, der sættes i relief af, at Therese har været plaget af skader i forbederelsen til VÅM.
 
Mads Due Kristensen svømmede sig til  endnu en DÅM-tid på 200 fri. - Mads viste, at han bliver bedre og bedre til at holde en høj fart, siger Martin.
 
VÅM slutter i morgen søndag, og alle er stadig velkomne til at kigge forbi Nyborg Svømmehal for at heppe på de unge svømmere. 
 
Guld til Karina Høyby Olesen i 200 m fri
 
 
De orange Nyborg-trøjer lyser op på balkonen