Esbjerg gr. 2
Iben Bak viste rigtig høj moral og viste på 100 fri, at selvom tingene ikke har kørt på skinner, betaler det sig at blive ved med at prøve! Iben svømmer en rigtig god 100 fri og slår PR med 2½ sekund i tiden 1.14.55. Godt kæmpet af "Ibber"!
Tais Kristensen viste samme gode fightervilje og tog revanche for en knap så heldig lørdag, da han i 100 fly kommer under 1.10 for første gang, i tiden 1.09.26 viser han, at selvom 10*100 fly til træning er hårdt, så får man gevinst for anstrengelserne! Også i 200 IM svømmer Tais et godt løb og slår PR med 3 sekunder.

Karina Olesen svømmer igen 2 fine løb. I 200 IM slår hun PR med hele 7 sekunder. Senere på dagen svømmer hun 100 fly og sikrer sig en sølvmedalje i tiden 1.13.46.

Maria Bredal Larsen skal også roses, hun starter den med 100 fri, hvor hun slår PR i tiden 1.16.69. Et løb hvor Maria svømmer sin chance og vender som treer, men bliver lidt træt til slut. Senere havde Maria dog fundet kræfterne frem igen og svømmer 100 ryg i tiden 1.29.97 og PR med 9 sekunder!

Nyborgs bedst præsterende svømmer denne weekend kan vist kun gå til Troels Essendr0p. Troels mødte op til stævnet med et mål om at svømme sig til DÅM. Efter stævnet kan vi konkludere, at Troels nu har 4 DÅM-tider. Søndag blev det til DÅM tid i 200 IM da han slog PR med 7 sekunder i tiden 2.34.57. Senere på dagen svømmer han 100 ryg, igen i DÅM-tid og igen i stor PR, da han svømmer i tiden 1.09.15.

Nyborg gr. 1
Jacob Schøler lægger ud med 400 fri i tiden 4.53.38 og PR med 8 sekunder. Et løb, hvor Jacob viser at lange armtag og en fin teknik betaler sig!

Therese Jensen fortsætter weekendens gode takter og slår en lille PR i 200 fri i tiden 2.18.19. Senere på dagen snupper Therese igen en 4. plads, denne gang på 800 fri. En rigtig fin weekend af Therese!

For Mads Due Kristensen, Anton Holten Lambert og Rasmus Kristensen manglede der lidt overskud. For de to første var det et bevidst valg, at træningen ville være fokuseret på DÅM, de kæmpede dog fint og vi prøvede at svømme løbene på lidt anderledes måder end normalt, for at blive klogere på taktikkerne. For Rasmus Kristensen spillede klaveret bare overhovedet ikke og det må undertegnede tage på sine skuldre, da Rasmus havde brug for mere hvile.

Generelt var det en fin weekend, hvor svømmerne gjorde som de skulle! De kæmpede bravt, fulgte de planer, der var lagt og svømmede teknisk rigtig fint. Et lille ønske fra undertegnede er dog at vi til vinterens VÅM stiller et større hold, således at vi som minimum kan stille en holdkap for hvert køn i både gruppe 1 og 2. Denne kamp er jeg sikker på at både svømmere og trænere er klar til at tage, for at målet kan lykkedes!
En tilfreds cheftræner