Kravtider og nåle til Nyborg-svømmere
Der var super stemning og god støtte til hjemmebane-svømmerne fra Nyborg, da 124 unge fynske svømmere havde sat hinanden stævne i Nyborg Svømme-og Badeland. Sæsonens første FynRundt-sttævne og NSKs lokale kravtidsstævne bød på kravtider til Vestdanske Mesterskaber og en række ny nåle - men også en hel del diskvalifikationer
Julie Ejby var helt på toppen, da hun lagde ud med en stor PR i 100 m ryg, for derefter at tage kravtiden til de Vestdanske Årgangsmesterskaber i 100 m bryst. Senere på dagen svømmede Julie 200 m bryst til NSKs eget kravtidsstævne, og også her fik hun kravtiden i hus.
 
Også Iben Bak var stærkt svømmende, da hun fik endnu en kravtid til VÅM i hus i 100 m fri, og Mads Due Kristensen skaffede sig adgangsbilletten til de Vestdanske Juniormesterskaber, da han satte PR i 200 fri til kravtidsstævnet.
 
Fem nyborgsvømmere svømmede sig til talentnålen til FynRundt-stævnet.
Maria Bebe Hansen, Isabella Olsen og Jacob Thomsen fik nålen for deres tid i 100 m fri, mens Camilla Petersen og Freja S. Falkenstrøm erobrede nålen for deres tid i 100 m ryg.
 
Nålene bliver uddelt ved klubmesterskaberne til foråret, så der en god lang sæson til at sætte flere nåletider inden uddelingen. 
 
At nerverne var på højkant til stævnet vidnede de mange diskvalifikationer om. Især mange tyvstarter blev straffet af dommerne. Men svømmerne har nu mulighed for at gå i skarp træning inden sæsonens næste stævne den 10. november. Stævnet her er også absolut sidste chance for at opnå kravtid til de vestdanske årgangsmesterskaber.
 
Se alle resultaterne HER