Maria, Freja, Helga, Kirstine, Cille, Randi, Jacob og Andreas fra K3 indledte efterårsferien med at tage en weekendtur til Grindsted, hvor Nyborg Svømmeklub for første gang deltog i Valle Cup.
 
De 8 svømmere kom hjem med masser af personlig rekorder og Helga erobrede en flippernål, da hun svømmede 100 fri i tiden 1.43.54.
 
Se alle resultaterne HER  og læs træner Alexanders beretning fra stævnet:
 

Fredag eftermiddag tog 8 friske og veloplagte Nyborg svømmere af sted til Valle-Cup i Grindsted. Alt blev hurtigt pakket ud og så blev der spist aftensmad hvorefter det var sengetid.

Dag 1:

Stævnedagen lørdag bød på en masse sjov og spas både på land og i vand. Stævnet blev indledt med alle svømmere ude i 200 fri, dog fik Andreas Pedersen ikke lov at svømme for overdommeren pga. et stort sår på hånden efter at være væltet på cyklen tidligere på ugen. Alle 7 andre svømmere gennemførte deres 200 fri (alle sammen for første gang til et stævne) i nogle gode og tilfredsstillende tider. Herefter var det tid til weekendens første holdkap 4*50 fri. Holdet bestod af Kirstine (57.1), Randi (44.6), Maria (52.5) og Cille (44.1). Som den næste i baljen havde vi Helga som var i 50 ryg i en tid som kunne være hurtigere hvis man husker at lave sin streamline ;)

Til Valle-Cup bliver der afholdt noget ”sjove” holdkapper og når man kommer fra Nyborg siger man ikke nej til sådan en udfordring. Det vil sige at de 5 piger: Randi, Helga, Freja, Cille og Kirstine hoppede i til en omgang ”træk-og-slip”-holdkap. Holdkappen forgår ved at man en person ad gangen svømmer på en plade og den ene ende af en snor op i den anden ende hvorefter resten af holdet trækker personen tilbage. Det hold hvor alle svømmer først kom igennem vinder. De 5 piger kæmpede godt men kom desværre ind som de sidste. Men selvom man kommer sidst skal man ikke fortvivle. Dog gælder det om at svømme hurtigst men det gælder også samtidig at svømme det rigtigt. Dette gjorde Nyborg pigerne til perfektion og endte med sølv-medaljen om halsen. HURRA!!!!!

Efter pausen stod den så på 100 medley for de fleste og 50 fri for Helga. Vi kan dog konkludere ud fra et par diskvalifikationer at der skal arbejdes rigtig meget videre med medley’en. Dagens sidste løb var ”For-sjov”-holdkappen. Man må dog sige at de andre klubber var lidt stærkere i denne holdkap end vores 4 Nyborg svømmere MEN vi tager dem til næste år!!!!!

Dagen blev afsluttet med kæmpe pool-party ovre i svømmehallen. Temaet: Hawaii!!!! Det var en sand fest med dæmpet lys og det helt store diskolys samt dj til at spille festen op. Så blev leget godt igennem i 2 timer med alle slags legedyr og masser af sjov og spas.

Dag 2:

Man kunne godt fornemme på svømmerne at de havde været til pool-party aftenen før, fordi de alle sammen trætte, men det kunne jo næsten heller ikke væren anderledes. Stævnet skulle være et anderledes stævne med sjove og spændende indslag som svømmerne kunne have det sjovt med. Og man må da sige at det havde de. Selve stævnet gik da også godt med nogle fine resultater med PR og nåle.

Dagens sjove og anderledes holdkap hed ”klodshans”. Holdet bestod af Randi, Helga, Cille og Freja, der blev kæmpet godt men store byggeklodser er lidt svære at svømme med, så hurtige tider blev det ikke til, men helt godkendt er det ;)