Optakten til stævnet var af lidt blandet kvalitet pga. skader og sygdom og resulterede i at Karina Høybye Olesen valgte slet ikke at tage med, som følge af hende skulderproblemer. 
 
Fredag aften bød på 50 fly, 50 ryg, 50 bryst og 50 cr, samt 400 IM og 400 fri, inden der skulle svømmes holdkap i 4*200 fri. Det blev til hæderlige præstationer af alle svømmerne på 50 meter-løbene. Stine Johansen sneg sig med i B-finalen på 50 ryg og Mads Due Kristensen svømmede PR med næsten 1 sekund i tiden 29.02. På 400 fri og 400 IM svømmer Natascha Zender PR i begge løb. I 4*200 fri svømmer pigerne en okay holdkap, hvor især Silke Meyer og Stine Johansen skal fremhæves med PR-tider og de får vist at de kan andet end hhv. bryst og sprint. 
 
Lørdag formiddag starter skidt for Nyborg, da både Therese Hovgaard Jensen og Silke Meyer bliver nødt til at trække sig for resten af weekenden. En ærgerlig, men også den rigtige beslutning af pigerne. I bassinet gik det en smule bedre og Natascha starter dagen med at kvalificere sig i B-finalen i 200 fri. Thea fulgte det op med en kvalifikation til B-finalen på 200 fly. Selvom der i alle løb var et stykke ned til PR, kæmpede svømmerne videre og holdte humøret oppe.
 
Lørdag aften startede vi ud med 4*50 medley og det skulle blive spændende at se, hvad pigerne kunne når hverken Silke eller Therese kunne tage sig af brystsvømningen. Pigerne svømmer dog alligevel rigtig flot og Stine, som i dagens anledning svømmede bryst, slog PR med over et sekund. Både Thea Lund Pedersen og Asvatha Veerasingham løfter deres niveau fra deres individuelle 50 meter og pigerne slutter som nummer 10 og kun 1 sekund fra klubrekorden. Natascha blev herefter banan-dronning i 200 fri, da hun vandt B-finalen efter et hårdt udlæg. Et godt løb af Natascha, som slår PR med 1 sekund. I 200 fly svømmer Thea 3 sekunder hurtigere i B-finalen efter en meget bedre hjemtur. Godt at se, at pigerne løfter deres præstation i finalen. Til slut stod der 4*100 fri på menuen og det resulterede i en ny klubrekord med 1,3 sekund i tiden 4.10.90. Holdet bestod af Thea (1.02.72), Natascha, Asvatha og Stine.
 
Søndag svømmede Stine sin hurtigste 200 rygtid i 1½ år. Natascha svømmede sig i B-finalen i 100 fri med en lille PR. Thea svømmede sig også videre i 100 fly og svømmede kort efter en okay 200 IM.
 
Finaleafsnittet startede med 4*50 fri. Igen viser pigerne at de finder det bedste frem i holdkapperne. Kun en uheldig vending gjorde at vi ikke havde alle 4 piger under 29.0, alligevel sætter pigerne klubrekord med 0,9 sekund i tiden 1.55.18. Holdet bestod af Stine (28.53), Thea (28.99), Asvatha (29.37) og Natascha (28.29). 
Stine svømmer 50 ryg i stort set samme tid som indledende, Natascha begynder at vise lidt træthedstegn efter en hård weekend og svømmer 100 fri en smule langsommere end om formiddagen. Thea slutter af med 100 fly, hvor hun svømmer en knivspids hurtigere end om formiddagen. Slutteligt skal pigerne svømme 4*100 medley, hvor vi prøver en lidt alternativ opstilling. Natascha svømmer 1/100 fra PR i ryg, Stine svømmer en lille PR i brysten, Asvatha svømmer super godt de første 75 og bliver så en smule træt, men slutter alligevel kun 2/10 fra PR på flyturen. Thea lukker i cr en smule langsommere end i lørdagens holdkap. 
 
Tidsmæssigt var svømmerne et stykke fra PR, men det kan sagtens skyldes optakten og den hårde træning der er kørt op til stævnet. Teknisk er der nogle ting som skal arbejdes på, men det var tydeligt, hvor tankerne skal ligge, for at det bliver bedre.
Positivt er det, at Stine og Natascha som har fulgt træningen hele efteråret svømmer flere PR hjem og så er det imponerende at der bliver svømmet klubrekorder i holdkapperne, selvom vi har 3 pigesvømmere ude. Det viser en god bredde på pigesiden.