Det meste af K1 tog sammen med nogle stykker fra K2 og K+ til Fyn Kval i Ringe. Med indsvømning klokken 13 var der rig mulighed for, at få en god nats søvn. For Thea og Stine var stævnet en sidste forberedelse før det går løs til DKM fra torsdag. Begge piger svømmede PR i deres "ikke-primære" løb, Thea i 100 fri og Stine i 200 fri, mens begge svømmede 1 sekund fra PR i deres primære løb, hvilket var fine forbedringer i forhold til vest-kort for 2 uger siden. 
 
Ellers bød stævnet på en bronzedelfinnål til Julie Ejby i 100 bryst, hun svømmede også en glimrende 200 bryst, men blev desværre disket for en ny regel i brystvendingen. Maria Bredal hentede VÅM tid i 200 bryst, efter et godt fighterløb. Mads viste at han er ved at være flysvømmer med 2 gode løb. I 100 fly var han 3/100 sekund fra DÅM-kravet. Tais viste også at han mestre flere stilarter, hvor specielt hans 100 bryst var god. Jacob Holst viste at han er på vej tilbage med 3 fine løb. Iben Bak svømmede igen et super stævne og manglede kun 1/10 sekund fra DÅM-kravet i 100 ryg, mens 400 IM resulterede i en PR på ca. 32 sekunder og under 1 sekund fra DÅM-tiden. Sidst men ikke mindst skal Marc Nøhr nævnes for hans 400 IM, hvor hans PR blev smadret med 13 sekunder.
 
Alle svømmerne gjorde en god figur og det var en af de dage, hvor trænere bagefter tager hjem med et smil. Det bliver godt at se hvad de unge mennesker finder frem, til de kommende ugers stævner stævner, som DM, Ringe International, VÅM, julestævnet i Svendborg og Berlin