Det var en lidt ambivalent træner der kørte mod Gladsaxe, med 3 piger i bilen. På forhånd havde 6 piger kravet til DKM, men pga. smertefulde skuldre og et mærkeligt sygdomsforløb måtte Therese Hovgaard Jensen, Karina Høybye Olesen og Silke Meyer blive hjemme. Til gengæld var det 3 friske og klar piger der drog til det sjællandske for at prøve kræfter med hele Danmarks elite. DKM blev da også et fint stævne for Nyborgs 3 piger. 
 
Asvatha Veerasingham:
Asvatha har i efteråret sat træningsmængden ned pga. studier, med tanke på det, svømmede hun et meget fornuftigt stævne. På førstedagen svømmede hun den bedste 100 ryg i over 2 år. 1.07.66 blev tiden, i et løb hvor hun lægger lidt forsigtigt ud og kommer stærkt de sidste 50 meter. Her fik hun en placering som nummer 44.
Fredag stod den på 50 fly, et løb hvor det handlede om at komme under de magiske 30 sekunder. Det gik lige for Asvatha der slår ind i 29.92. Et rigtig fint løb, som resulterer i en placering som nummer 28.
Sidste løb for Asvatha var 50 ryg og  her svømmer hun igen et helt fornuftigt løb. Hun slår ind i tiden 30.93, som er 14/100 over sin egne klubrekord. Med tanke på den nedsatte træning må det siges at være meget fornuftigt! Her bliver Asvatha nummer 30.
 
Stine Johansen:
Stine har også haft et lidt anderledes efterår, da hun er begyndt at gå i 1.G i Odense, hvilket har resulteret i en del mere transport og en større mængde lektier. Omvendt er hendes skulder ved at være helt god igen og hun har kunne træne på lige fod med de øvrige svømmere. Det helt store fokus i efteråret har været at løfte træningsniveauet. I perioder har hun løftet dette niveau betragteligt, så det skulle blive spændende at følge hendes DM.
I 100 ryg svømmer Stine 1.07.61 i et løb, hvor hun desværre står helt stille de sidste 35 meter. Det er hurtigste tid i 2013 for Stine. Hun fortalte før løbet at hun følte sig meget tung og den må undertegnet tage på sin kappe, da det senere skulle vise sig, at Stine nok havde fået for lidt hvile før stævnet. Stine blev nummer 42 i 100 ryg.
I 50 ryg om lørdagen, svømmer Stine 31.57, hvilket er 3/10 sekund hurtigere end til Vest Kort i november. Desværre får Stine ikke den bedste start på løb, men svømmer til gengæld en rigtig god sidste 25 meter. Hun bliver her nummer 36.
På sidstedagen skulle Stine ud på 50 fri og det skulle vise sig at Stine ville slutte af med manér. Stine svømmer 27.97 og det er PR med over ½ sekund. Det var da også en storsmildende Stine der kom op på tribunen efter løbet. En rigtig god slutning på stævnet fra Nyborg.
Det skal blive spændende at se Stine til Ringe Internationale i kommende weekend, hvor hun har fået en uges ekstra hvile.
 
Thea Lund Petersen:
Thea har ligesom de andre flyttet uddannelsessted, hun har, modsat de andre, flyttet skolen til Nyborg, hvilket har været godt for træningen. Til gengæld har hun døjet med øreproblemer de sidste par uger op til stævnet. 
Thea startede ud med 200 fly, hvor hun har siddet lidt fast på den samme tid i et års tid. Der ville hun dog ikke sidde mere og hun svømmer ny PR i tiden 2.30.78. Hun disponerer sine kræfter flot og holder farten flot de sidste 100 meter, hvor de fleste ellers har en tendens til at blive lidt trætte. Thea får Nyborgs bedst placering til dette mesterskab, med en 23 plads. 
Senere på 1. dagen skulle Thea ud på 100 fri, et løb, hvor hun slog stor PR 3 uger inden DM og igen weekenden før DM, så det skulle blive spændende at se, om hun kunne løfte sit niveau yderligere. Det kunne hun, da hun lægger lidt hurtigere ud og går også hurtigere hjem. Det bliver samlet til 1.01.07 i et løb, hvor de sidste ugers tekniske arbejder virkelig har båret frugt. Det skal blive sjovt at følge Nyborg-pigernes kamp om at være første pige under 1 minut. Thea blev nummer 46 på 100 fri.
Sidste løb for Thea var 100 fly, hvor hun lægger godt ud, men bliver ret træt de sidste 50 meter. Hun slår ind i en lille PR i tiden 1.08.50, en del langsommere end undertegnet havde forventet. Hun bliver nummer 43. Thea reagerede helt modsat af Stine og kunne ikke styre kræfterne med den ekstra hvile, hvilket meget godt viser, hvor kompleks en topning er for den enkelte svømmer.
 
En fint tilfreds træner
Martin