Overordnet er forventningerne til Nyborg-svømmerne er de kommer til at levere god gang svømning med en høj PR %. Rent medaljemæssigt må vi nok på forhånd sige at det ser svært ud, dog kan vi jo håbe, at der kan snige sig en overraskende medalje mod Nyborg.
 
Iben Bak: Iben er med til sidst første DÅM i år. Hun tager derfor med primært for at lære. Niveauet kommer for Iben til at være fuldstændig anderledes end hun har været vant til. Målet med stævnet er skaffe sig nogle kravtider til sommerens Danske årgangsmesterskaber og komme ind i top 25. Specielt tror jeg vi skal holde øje med hendes 200 cr og 200 ryg. Iben har haft noget nær optimal optakt og har trænet flittigt, hvilket nok skal komme til at resultere i et godt mesterskab.
 
Karina Høybye Olesen: Karina har døjet med en overbelastet skulder, men er begyndt at kunne svømme fuldt med til træning igen. Karina svømmede til sommerens DÅM-L to medaljer hjem og vi må krydse fingrene for at hun kan gentage disse præstationer, men vi må også være realistiske og se på  hvor meget hun har trænet. Vi har arbejdet meget med hendes rygcrawl og specielt hendes 200 ryg skal blive spændende at følge. Et par top 10-placeringer må være målet for Karina.
 
Therese Hovgaard Jensen: Therese har ligeledes været ramt af et par overbelastede skuldre. Hun har derfor haft svært ved at svømme fuldt med til træning. Hun har også døjet med lidt sygdom i dagene op til stævnet, så det ser på forhånd ud som om at oddsene er imod Therese. Alligevel sidder jeg og har en tro på at Therese kan svømme nogle rigtige fine 50 og 100 meter-distancer, hvor hun til træning aldrig har svømmet hurtigere. Et par top 15 placeringer ville være super fint.
 
Troels Essendrop: Troels har igennem efteråret være syg op til de fleste stævner, det har han undgået denne gang og det håber jeg at vi kan se på hans svømning. Hans rygcrawl og IM kommer til at blive rigtig god, hvis han formår at holde koncentrationen og øge farten og frekvensen på de rigtige tidspunkter. Troels skal gå efter at komme i bedste halvdel og forhåbentlig kan han svømme et par kravtider til Vest-Lang for junior hjem.
 
Tais Andkjær Kristensen: Tais må være den der har haft den mest stabile træningsindsats og har også profileret på denne indsats hele efteråret, hvor tingene er begyndt at gå stærkt. Specielt er han blevet dygtig til at svømme bryst, hvor forbedringen har været enorm. Han har op til DÅM haft stor fokus på sine brystløb, hvor det skal blive spændende om han har nået at opbygge nok erfaring til at styre frekvens, armtag pr. bane og alle de andre nørdede detaljer. Jeg har store forventninger til Tais' mesterskab, ikke kun i bryst, men også i cr og IM. Hvis alt flasker sig, håber jeg, at han kan svømme sig ind i top-20.
 
Mads Due Kristensen: Mads har haft et lidt svingende efterår, hvor det i perioder har været rigtig godt, mens andre har været rigtig skidt. Mads mål er at svømme en DÅM-L kravtid hjem. Hvis tingene kører for ham tror jeg han kan slå nogle store PR, specielt i sine cr-løb. Mads har vist stor eksplosivitet til træning og det er netop denne han skal have fyret af i sine løb. Mads er lidt som at slå med en terning, man har altid lidt svært ved at spå om hans præstationer, men jeg krydser alt for at det bliver en 6'er i denne weekend.
 
Martin Madsen
Cheftræner