Efter en god omgang morgentræning fredag den 14.februar, var det tid til at tage på træningslejr for 13 K1 svømmere.

Vi skulle flyve fra Kastrup og det gik rigtig fint. En større udfordring blev det, da vi skulle mellemlande i Istanbul. Vi syntes egentlig vi havde tiden på vores side, men at det skulle tage over 1,5 time at komme igennem paskontrollen havde ingen forventet. Tiden blev for knap til at vi kunne nå flyet, da endnu en lang kø ventede ved security for at komme videre med næste fly.

Holdeleder ”mutti” måtte i aktion, og fik med god overtagelsesevne flyselskabet overtalt til at holde flyet tilbage til vi alle var kommet ombord. Med ”kun” ca. 30 minutters forsinkelse, kunne vi atter sætte os til rette i et fly, denne gang mod slutdestination Antalya.

Efter ankomst på TITANIC Beach and Resort Hotel, blev vi alle indkvarteret på 3 mands værelser, derefter var det tid til lidt aftensmad og så i seng.

REGN…..REGN….OG ATTER REGN

Både første og andet træningspas var præget af massivt regnvejr, men alle svømmerne holdt fanen højt og svømmede derud af. Mindre sjovt var det for både holderleder og træner at stå på kanten i 10 graders varme og regnen silende ned fra oven.

Bassinet de trænede i var et 50 meter bassin fordelt på 10 baner. Samtidig med Nyborg svømmede også STO fra Odense samt Køge Svømmeklub. Der var god sparring trænerne imellem på bassinkanten vedr. svømmere på kryds og tværs.

HUSK SOLCREME….OG….HOLD TIL HØJRE

Søndag morgen var regnen væk, og vi alle kunne glæde os over at der nu stod 20 grader på termometeret, en let brise og solen stod klart på en skyfri blå himmel.

Det var noget af en omvæltning lige pludselig at skulle træne i fuld sol, hvilket gjorde det svært at se noget som helst, specielt når der skulle svømmes rygcrawl og der ingen pejlemærker var at svømme efter. Dette bevirkede at 50 meter lige pludselig kom til at føles rigtig langt, når det meste af banen foregik i zig zag, ingen navne nævnt….(Jacob og Silke)… J

De fleste (med undtagelse af et par af drengene) havde husket at smøre hele kroppen i solcreme, og mange var gode til at få smurt solcreme på løbende under træningspasset. Der var enkelte som måtte forbi holdleder ”muttis” aloevera bøtte bagefter for at få en lindrende/kølende ryg og ansigt.

Maden var rigtig god, der var noget for enhver. Alt lige fra Pasta retter til små kanape lignende retter samt alt i salat, fisk, kød, kylling og over til ost, pandekager og ikke mindst desserter. Alle var rigtig gode til at søge for at få en masse at spise til måltiderne, så de kunne holde til træningen.

WELLNESS PÅ HOTELLET

Mellem træningerne var svømmerne gode til både at hvile samt lave noget sammen, hvad enten der bestod i hygge med spil på gangen, snakke/grine på tværs af værelserne eller gå i hotellets Spa og Wellness for at restituere lidt. De var flere forskellige saunaer samt et rum hvor de kunne tage isbad som bestod i at hælde is ud over sig selv.

Desværre havde vi også en enkelt syg pige, som måtte under kærlig behandling med lidt ekstra væske som smagte helt fantastisk (ik´…..Karina). Det var vigtigt at drikke en masse, specielt når det blev varmt, så man ikke nåede til et punkt hvor man var ved at dehydrere en smule…:o)

FØDSELSDAG OG HVILEDAG

Tirsdag morgen blev Silke vækket med fødselsdags sang, flag og gave, idet hun blev 16 år. Samme dag var dagen hvor der kun var et træningspas og i stedet for eftermiddagstræning var det tid til lidt forkælelse til svømmerne for alt deres hårde arbejde i vandet.

Vi tog ud til et HAMAM bad, hvor alle svømmerne fik skummassage, Oliemassage, skrub af huden samt rigtig massage. Ventetiden blev brugt i saunaerne samt i poolen på stedet.

EN LILLE HOLDUDFORDRING 
 
Så blev det tid til en lille opgave for hele holdet. Opgaven bestod i at de skulle løse 11 opgaver, både i vand og på land. Opgaverne kunne betyde at flere svømmere skulle i "kamp på samme tid" og det var blandt andet 200 m fly (negativ split) hvilket viste sig at være sværere end forventet for Holst... :o) En anden af opgaverne var 3 minutter i den isende kolde "ikke" opvarmede pool. Godt at se at de alle som hold stod sammen og bakkede hinanden op....for det var virkelig koldt!
 
De formåede at løse 9 ud af de 11 opgaver, hvilket var rigtig fint. Den overordende opgave var nemlig at de som hold skulle vise at de ville og kunne stå sammen når det gjaldt - godt gået unger!
 
KAN DET DA VÆRE SÅ SVÆRT AT SVØMME 12*100 VALGFRI PÅ TID?
 
Ja, det kunne det faktisk. De fik alle svømmere hver især en tid de skulle under for at "bestå", og det var hårdere end de lige troede, for de skulle præstere på hver 100 meter. Her gjaldt det atter om at se om de kunne arbejde sammen som hold, og det beviste de endnu engang at de kunne....selvom det tog begge træningspas den dag for at alle svømmede under deres tider samt et par ekstra udfordringer....I VAR GODE TIL AT OPMUNTRE OG STØTTE HINANDEN - OPGAVE BESTÅET... :o)
 
SKAL VI ALLEREDE HJEM.... 
Vi kunne alle sammen godt have brugt et par dage mere i sydens sol. Ud over den hårde træning, var der nemlig også dagligt overskud til at hygge på værelserne med film, spil og masser af grin og spas.
 
Turen hjem gik godt, og vi kom godt igennem Istanbuls virvar af en lufthavn. Dog syntes Marc godt at Martin og Troels kunne komme lidt før til gaten end de gjorde....:o)
 
TAK FOR EN GOD TUR 
Både Martin og Anne siger tak til alle jer svømmere for en rigtig god træningslejr. I gjorde det rigtig godt til træningerne og i var rigtige gode til at udvise god holdånd, god opførsel og respekt for andre mennesker både på hotellet og når vi var på tur.