Lørdag og søndag klokken 10.00 og 16.00 starter hvert af de 4 afsnit i Ringe svømmehal, til det der med stor sandsynlighed bliver en tæt dyst mellem Ringe og Nyborg om at blive Fyns bedste klub (STO er et startfællesskab).
 
Danske Holdmesterskaber (DHM) er et årligt stævne som indeholder noget unikt, da det som navnet antyder er holdet man svømmer for. Stævnet er delt op i 4 afsnit af ca. 2 timers varighed med start lørdag klokken 10 og 16 samt søndag ligeledes klokken 10 og 16. I løbet af de 4 afsnit skal alle svømmesportens discipliner igennem.
 
Hver klub skal stille med 1 svømmer, som optjener point til klubben, alt efter hvor tæt på verdensrekorden de er i det pågældende løb (disse point hedder FINA point. FINA pointene er også dem som afgør nåletider f.eks.).
 
De 3 bedste hold i 4. division rykker op til næste års 3. division.
Svømmerne har de sidste uger lavet deres topning og set ud fra træningstiderne, kommer vi til at svømme rigtig rigtig stærkt til disse mesterskaber. Svømmerne har været meget fokuseret på opgaven, som har bestået af at vi skal slå Ringe.
 
Der er virkelig blevet gået til den til træning og efterhånden er svømmernes kroppe ved at være helt klar til at præstere!
 
Som træner håber jeg på at to målsætninger går i opfyldelse:
1: Stævnet svømmes med holdet i fokus, det kan altså sammenlignes med en holdkap. I holdkapperne har vi normalt i Nyborg Svømmeklub en tendens til at overpræstere når der svømmes holdkap. Mit store håb er, at når svømmerne står bag skamlen og skal til at svømme deres løb, så står de med samme følelse som før en holdkap. Et stævne med denne holdning fra alle svømmere før hvert eneste løb, kan meget vel betyde at vi skal slås med om en oprykning til 3. division.
 
2. Vi skal slå Ringe Svømmeklub. Kort og godt, vi må ikke tabe til dem, som vi gjorde sidste år!
 
Vi håber at der kommer mange svømmere, forældre, søskende, onkler, tanter osv. fra Nyborg og støtter op om K1-svømmerne og hjælper med at skabe en stemning, så svømmerne lige kan finde de sidste 2 % frem, som bliver nødvendigt, hvis vi skal være med, der hvor det er sjovt!
Hvis der er spørgsmål til stævnet, så skriv til undertegnet på madsen.nsk@gmail.com
Martin Madsen
Cheftræner