God (hold)svømning til weekendens vestdanske mesterskaber i Hjørring.
Weekenden bød på en lang køretur til Hjørring fredag middag, hvor efter der skulle prøveskræfter med de bedste svømmere fra Fyn og Jylland.
Stævnet bød på en blandet omgang svømning, hvor dem som har passet deres træning bedst i løbet af efteråret, var dem som præsterede bedst, ligesom at vi nok må konkludere at svømmerne virkelig er gode til at fyre den af, når de svømmer holdkapper! Nyborg stillede til start med et rekordstort hold på 14 svømmere!
Fredag aften bød på god svømning, blandt anden på 4*200 fri hvor pigerne var kun 2/10 fra en klubrekord, blandt andet på super svømning af Karina, som startede weekenden med 3 sekunders PR. Pigerne svømmede i tiden 9.05 og bestod foruden Karina af Iben, Therese og Natascha. Drengene fulgte trop med en super indsats, hvor specielt Tais importerede, med en PR ligeledes på 3 sekunder, samlet tid for dem blev 8.07, som er klart hurtigste tid at de har præsteret de sidste 6 års tid.
Lørdag formiddag lykkedes det Holst (200 fri og 200 fly), Karina (200 fly), Thea (200 fly) og Stine (100 IM) at kvalificere sig til B-finalen, hvor Jacob Holst formåede at gøre sig til vinder og dermed titlen som Banankonge af 200 fri.
Holdkapperne var igen en fornøjelse at følge og det blev til rigtig hurtig svømning i 4*50 medley, for både drengene og pigerne, dog blev pigerne disket for et lidt for hurtigt skifte. Drengene formåede uden Jacob Holst at være kun 54/100 fra klubrekorden efter gode præstationer af alle, men hvor Marc Nøhr og Tais skal fremhæves! Den klubrekord bliver slået inden udgangen af 2014!
Sidst på aftenen var det 4*100 fri der skulle svømmes og her startede pigerne med at slå ny klubrekord i tiden 4.09.32, hvor specielt Karina og Therese gav den gas! Stine og Natascha gjorde resten af kvartetten. Drengene svømmede igen klart hurtigste tid i mange år i tiden 3.40,68, i et løb, hvor det ville være unfair at fremhæve en enkelt, da alle 4 drenge svømmede rigtig godt! Holdet bestod af Marc, Tais, Anton og Holst.
Søndag svømmede følgende svømmere til B-finaler: Jacob Holst (100 fri og 200 IM), Silke Meyer (200 bryst og Stine Johansen (200 IM). Her lykkedes det Stine at vinde b-finalen med en ny pr på 3 sekunder! Og Holst skal nævnes for at lege årgangssvømmer, da han i indledende legede årgangssvømmer og slog pr. med 6 sekunder.
Holdkapperne blev igen igen rigtig godt og pigerne startede med at lave et attentat på den gamle klubrekord og slog den med 3 sekunder i tiden 1.52.65, hvor alle 4 piger svømmer bedste tider, men hvor specielt Stine svømmer en vild 50 fri på trods af et MEGET langsomt skifte! Rigtig stærkt arbejde af Karina, Therese, Stine og Thea.
Drengene svømmede ligeså importerede og præstere alle 4 i en tid på 1.40.85.
Sidste holdkap var 4*100 medley, som blev svømmet jævnt, hvor kun Marc skal fremhæves for en super cr!
En opsamling må lyde, at vi virkelig præstere som hold og svømmer en del hurtigere i holdkapperne, hvor også skiftene viser at det er blevet trænet og at svømmerne tør bruge de ting de lærer! Hvis der skal fremhæves enkelte personer, så må det være Karina, som virkelig har løftet sit niveau efter en svær periode uden så meget fremgang - godt kommet igen af Karina!