De yngste årgangssvømmere dystede i Lyseng, og her deltog Maria Bebe Hansen, Helga Bak og Lukas Stæhr Bentsen. Lukas bliver faktisk først årgangssvømmer til næste år, men havde på alligevel formået at kvalificere sig til de ældre svømmeres mesterskab.
Han kvitterede med PR på sine to bedste løb: 100 og 200 ryg.
 
Også Helga svømmede et par store personlige rekorder i hus i alle sine løb.
Søndag sikrede hun sig deltagelse i de næste vestdanske årgangsmesterskaber til maj, da hun svømmede 100 ryg under kravtiden.
 
Maria Bebe Hansen lagde ud om lørdagen med at svømme 200 bryst i en tid, der både gav hende en bronzedelfinnål og en kvalifikation til sommerens danske årgangsmesterskaber. Alligevel var Maria en lille smule skuffet over, at havne på en ærgerlig 4. plads.
 
Det rådede hun dog bod på om søndagen, da hun svømmede sig til sin bronzemedalje i 100 bryst.
 
I Esbjerg, hvor de ældre årgangssvømmere dystede, havde unionen for første gang besluttet, at der ikke skulle uddeles medaljer i hver årgang.
Den beslutning kostede Jonas Ejby en sølvmedalje i 100 bryst og en guldmedalje i 200 bryst. Jonas konkurrerede imidlertid nu mod svømmerne, der var et år ældre end ham - og måtte derfor nøjes med flotte top ti-placeringer i begge disse løb.
 
Også Maria Bredal Larsen ville have vundet medalje, hvis ikke reglerne var ændret. Maria var blevet nr 3 i årgangen på 800 m fri.
 
Vi må bare håbe, at Maria og Jonas kommer stærkt igen til næste år, hvor det er dem, der er ældste årgang.
 
Iben fik sin bronzemedalje i 800 fri, og Karina Høyby Olesen var tæt på med ikke mindre end 3 fjerdepladser. Karina kunne dog trøste sig med, at hun i samtlige individuelle løb lå i top ti. Hun fik også endelig nappet årgangsklubrekorden i 100 m fri.
 
De ældste årgangssvømmere har et Dansk Årgangsmesterskab i januar, og her har følgende 6 svømmere kvalificeret sig:
Iben Bak, Karina Høyby Olesen, Maria Bredal Larsen, Julie Ejby, Tais Andkjær Kristensen og Jonas Ejby.  
 
Se alle resultaterne fra VÅM HER