Det er ikke hver dag, medlemmerne i Nyborg Svømmeklub kan fejre 25 års jubilæum som aktive. Den 3. januar havde vi et jubilæum af de sjælden. Da var det nemlig 25 år siden, at Karen Rasmussen hoppede i vandet for første gang i Nyborg Svømmeklub.
 
Karen havde på det tidspunkt haft tre børn i svømmeklubben. Det ældste barn lærte at svømme på den gamle badeanstalt, det var nemlig før svømmehallen blev bygget. De to yngste fik deres svømmeundervisning i den ny svømmehal, og da alle børnene mestrede svømningens kunst, mente Karen også, at hun selv måtte igang.
 
Første gang i vandet skulle dog foregå på forsvarlig vis, så Karen havde for en sikkerheds skyld sørget for at have ikke mindre end tre svømmebælter på. Et om halsen - og to om maven.
 
Bælterne kom dog hurtigt af, og dag klarer Karen de tre kvarters svømning på tirsdagens voksenmotionhold på fornemste vis.
 
Hun er stort set aldrig væk fra den ugentlige træning. Søsterens sølvbryllup og et besøg på Amalienborg er de to eneste anledninger, Karen kan komme i tanke som, som har gjort det nødvendigt at aflyse en svømmetime.
 
Vi ønsker Karen tillykke med jubilæet!