Første svømmestævne i nye omgivelser.

Den 11. og 12. april indvier Nyborg Svømmeklub de nye forhold i Idrætscenter Nyborg. Det sker, når årgangssvømmere fra hele landet er inviteret til Nyborg ÅrgangsCup.

Men allerede lørdag tog 124 svømmere fra Fyn de nye faciliteter i brug, da Nyborg Svømmeklub afholdt det såkaldte FynRundt-stævne for de yngre svømmere på Fyn.

Deltagerne fra 7 fynske klubber havde speciel gavn af de nye flotte startskamler i sportsbassinet. Startskamlerne er samme slags, som blev brugt til OL i London, og de er udstyret med den nyeste tidtagningsteknologi.

Men også de fine nye forhold til opvarmning, landtræning og udstrækning blev for alvor taget i brug.

28 Nyborg-svømmere deltog i stævnet, og de nye forhold bekom dem vel. I hvert fald blev der svømmet stærkt i bassinet. Ud af 56 mulige starter blev der sat 43 personlige rekorder, 7 svømmer erobrede tilsammen 8 svømmenåle, og 12-årige Mingus Okkerholm kvalificerede sig til forårets Vestdanske Årgangsmesterskaber for de yngste årgangssvømmere. Han slutter sig til en lille flok, der indtil nu består af Maria Bebe Hansen, Helga Bak og Lukas Stæhr Bentsen. Men med den udvikling, der lige nu kan ses hos de yngste svømmere er det slet ikke umuligt, at flere kommer med.

Svømmerne, der erobrede nål er følgende:

Bronzedelfin-nål: Helga Bak

Bronzenål med sløjfe: Nicolai Graff og Barbara Ammentorp

Flippernål: Sofie Kaysen og Victor Trasbo

Talentnål: Mikkel Bredal, Mark Kronbæk Nancke og Sofie Kaysen