Endnu engang satte årets klubmesterskaber rekord - endda på rigtig mange måder.
 
165 svømmere var i vandet i løbet af de tre dage.  Det er 33 flere end sidste år.  Den yngste svømmer var fra 2010, den ældste var født i 1965.
Vi har uddelt 65 nåle til vores konkurrencesvømmere. Sidste år uddelte vi 58.
I år var vi 310 deltagere til fællesspisning i tennishallen efter selv stævnet. 
Og så har vi uddelt et hav af pokaler, medaljer og fine præmier sponsoreret af Alm. Brand Bank. 
 
Alle resultater kan ses HER og listen over hvem, der nu har hvilke nåle kan ses HER
 
Klubmesterskaberne er årets svømmefest i Nybog, og det lykkes kun at afvikle den, fordi vi har et skønt korps af frivillige, der gør et enormt stykke arbejde.
 
Klubbens A-hold kårer hvert år "årets frivillige" - og i år gik prisen til Tina Carr, der med overdommer-mærket på ryggen og tårer i øjenkrogen tog i mod prisen.  Tina er ud over at være overdommer, også kasserer i klubben. Og så er hun mor til Johanne, der efter at have trænet i Korsør/Slagelse et par år nu igen er tilbage i Nyborg.  
 
Johanne nåede at erobre klubmesterskabet i Korsør lige inden hun skiftede tilbage - og blev så lørdag kåret som klubmester i Nyborg. Mon ikke hun er den eneste svømmer, der kan prale af at være regerende klubmester i to klubber på samme tid?
 
Klubmesterskaberne betød samtidig afslutning på sæsonen for svømmeskolen - så god ferie til alle jer. Konkurrencesvømmerne fortsætter træningen lidt endnu - frem mod sommerens Danske Mesterskaber