Efter efterårsferien, hvor nogle holdt ferie, mens andre trænede på liv og løs, stod den tirsdag på nålestævne i stedet for træningen. Det blev til mange flotte resultater og bedste tider, hvor vi desværre ikke kan nævne alle. De ekstraordinære præstation var:
 
Mingus Okkerholm svømmer PR med 7 sekunder i 100 IM og får kravtid til VÅM i tiden 1.15.26
Johanne Carr tog Anne Larsens juniorklubrekord på 100 bryst i tiden 1.16.60. Annes klubrekord var fra midten af 90'erne og var formodenligt den ældst stående rekord, før Johanne altså tog den i dag. Samtidig røg muligheden for, at Maria tog sin mors klubrekord, som ellers kunne have været en sjov historie, men det skal Johanne selvfølgelig ikke høre for :)
Karina Høybye Olesen slår sin egen klubrekord på 200 fly med hele 7 sekunder!(!!!). Et flot flot løb af Karina som virkelig får flyttet sit niveau på 200 fly.
Julie Ejby tager DÅM tid på 200 bryst efter en PR på 3 sekunder.
Helga Bak tager VÅM tid på 200 ryg efter en stor PR på hele 9 sekunder.
Thea Lund Petersen svømmer et brag af en 200 fri og slår PR med 4 sekunder med tiden 2.08.60 og sikre sig dermed en guldnål. En flot og meget fortjent præstation af Thea.
Karina Høybye Olesen ligger side om side med Thea det meste af vejen på 200 fri, men har lige en smule mere at skyde med de sidste 50 og kommer derfor først i mål i tiden 2.08.28! Karina svømmer PR med 1½ sekund, en tid som kun er 3 ugers tid gammel. Det er både klubrekord for årgang og junior piger og samtidig også løbet der sikre Karina sin guldnål.
 
Der var mange andre flotte præstationer i løbet af aftenen! En af dem som skal nævnes er Peter Olesen som ved dagens stævne debuterede som overdommer til topkarakter!
 
En stor tak til alle hjælpere, der får stævnet til bare at flyve derudaf! I gør et godt stykke arbejde for de unge menneske!