På C2 er hver enkelt individualist og holdet som helhed i stor fremgang i disse måneder. Dette var de atter engang til MiniFÅM og FÅM i går og i dag. C2 viste et rigtig højt teknisk og hurtigt niveau i sidste weekend til Nyborg Årgangs Cup. Der var derfor noget at leve op til i dag. De havde nogle vanskeligheder med starterne og vendingerne i sidste weekend. Derfor har ugens træning også budt på mange starter og vendinger. Svømmerne formåede at flytte dette videre til weekendens stævner, MiniFÅM og FÅM.

MiniFÅM:

Det var derfor en stor tilfredshed, at overvære. Svømmerne holdte alle de aftalte aftaler, som vi havde aftalt inden hvert løb. Hvis der skal fremhæves et par enkelte, så skal det være Oskar, Mikkel og Kamille. Oskar og Mikkel viste stort overskud i løbene. De lavede begge lang og effektiv streamline i alle deres løb. Der var gange hvor de først kom op efter 10-12,5m. Dette var også en af årsagerne til de flotte præstationer som de lavede i dag. Kamille viste også stor fremgang. Hun slog store personlige rekorder, som kun var 1 uge gammel. Hendes 50 crawl skal især fremhæves. Kamille har haft udfordringer med en for langsom vejrtrækning i crawl. Dette fik hun besked på, at hun skulle ændre. Kamille løste opgaven super fint, og det udløste også i den hidtil bedste og flotteste cr Kamille nogensinde har svømmet!

Jeg var også tilstede i dag i Odense ved de sidste C2’ere. Julie Holm havde desværre lagt sig syg, og kunne derfor ikke overvære hende. Der var også rigtig mange gode ting at bygge videre på! De 3 piger Marie, Kristine og Karoline viste alle en super god koncentration både på land og i vand. Marie viste en rigtig flot svømning i især rygcrawl. Marie samarbejdede rigtig godt med vandet. Det skal forstås på denne måde, at hun lå roligt og stabilt i vandoverfladen. Karoline viste for første rigtige gang, hvor dygtig hun er til at bruge sine ben, når hun svømmer. Der var en vildskab over hendes 100 rygcrawl, som derfor også resulterede i en 6 sekunders pr. som kan var 1 uge gammel. Der var faktisk så meget vildskab, at hendes sidste 25 meter af hendes rygcrawl var den hurtigste af de i alt 4 25 meter som er i en 100 rygcrawl. Kristine svømmede især en flot 100 rygcrawl i dag. Hun var super dygtig til, at ligge roligt og stabilt i vandoverfalden. Ligesom Karoline, så magtede hun også at sætte farten på især de sidste 25 meter. Den sidste 25 meter var identisk med den første 25m i løbet. Dette resulterede i en 15 sekunder pr.! Alle på C2 viser en enorm stor fremgang hele tiden. Jeg er sikker på, at udviklingen først lige er begyndt for alles vedkommende. Jeg er super stolt og glad for at være en del af, at arbejde sammen med så dygtige og glade svømmere.

En glad og stolt træner slutter hermed af - Tais