Flere medaljer til søndagens VÅM

På sidste stævnedag til de Vestdanske mesterskaber fortsatte Nyborg den flotte svømning. På hjemmebanen i Nyborg startede dagen dog lidt ærgerligt, da Silke måtte melde fra pga. sygdom. Ærgerligt, da der uden tvivl var en medalje i vente til Silke på 100 bryst.

Dette slog dog ikke de øvrige Nyborg-svømmere ud.

Johanne Carr lagde stærkt fra land med at vinde 200 fri i ny klubrekord for årgangssvømmere. Det lykkedes også Johanne at få en guld i 800 fri samt en sølv på 200 IM. Dermed blev det et ganske udbytterigt VÅM for Johanne.

Også drengene fortsatte deres ganske imponerende svømning. Både Rasmus, Anton og Marc leverede stribevis af gode resultater. Især Anton svømmede stærkt med DÅM-kval i både 100 ryg og 100 fri.

I Herning fortsatte de yngre Nyborg-svømmere deres flotte svømning på sidstedagen.

Therese Hovgaard Jensen vinder sølv på 200 IM samt bronce i 100 fri i 2 nye bedstetider. Therese har haft et flot stævne med en masse flot svømning.

De øvrige svømmere, (Tais, Troels, Mads, Iben, Emma og Karina) svømmer også en masse gode resultater hjem med kraftige forbedringer i stort set samtlige løb, men især Troels, Tais, Mads og Karina har lige netop manglet de små marginaler, da vi inden stævnet havde håbet på kravtider til Danske Årgang. Hele 9 gange i løbet af weekenden stod de 4 svømmere for lige netop at misse kravtiden med mindre end et sekund. Surt!

Overordnet bærer weekenden præg af, at vi begynder at få større bredde på vores årgangssvømmere. Der er flere og flere som nærmer sig toppen, og vigtigst af alt - de udviser vilje til at ville blive bedre. Samtidig er der bestemt også ting, som vi kan blive bedre til - Og det gælder især vendinger samt ikke mindst vores udsvømning fra vendinger - Her mister vi generelt for meget sammenlignet med vore konkurrenter. Så det skal vi uden tvivl have stærre fokus på til træning!