Succes trods manglende oprykning.

Af: Kenneth Østergaard

I weekenden den 31. marts og 1. april stillede Nyborg Svømmeklub op med et hold ved de Danske Holdmesterskaber i 4. Division. 4. Division blev afviklet i Nykøbing F. og i Herning. De samlet 3 bedste hold fra begge steder ville rykke op i 3. division i 2013.

Målsætningen inden stævnet var, at vi ville være med i kampen om oprykning, men vi var også forberedte på, at det kunne blive svært, da vi specielt på drengesiden stillede med et meget ungt hold.

Svømmerne viste fremragende holdånd fra start af, og de viste gennem hele stævnet, at de virkelig ville kæmpe for det spinkle håb om oprykning.

Slutstillingen viste dog, at vi lige mangler det sidste bredde før vi kan kalde os et 3. divisionshold - Vi sluttede på en flot samlet 6. plads efter det meste af weekenden at have ligget på en samlet 5. plads. Stillingen kan ses på www.svoem.dk under elitesvømning og dernæst resultater.

Trods den manglende oprykning blev der leveret super flot svømning af de 10 deltagende Nyborg-svømmere samtidig med, at der var vilje og indstilling til at svømme stærkt. Alle svømmede store personlige rekorder i hus i mange af deres løb og det blev da også til en stribe nye klubrekorder gennem stævnet. En af de rekorder, som gør mig mest glad, er drengenes junior-rekord på 4x200 fri, da det bevidner, at vi er ved at få lidt mere bredde på drengesiden. De 4 drenge var ligeledes yderst tæt på at slå klubrekorden på den halve distance, men de sidste kræfter manglede i stævnets sidste løb. Ligeledes lykkedes det også pigerne at slette alle 3 juniorklubrekorderne i holdkapperne.

Der blev gennem stævnet sat følgende nye klubrekorder:

Alexander Højen Månsson - 200 fri - 1.54.40 - juniorrekord.

Stine Johansen - 50 ryg - 0.30.83 - juniorrekord

Silke Meyer - 50 bryst - 0.36.70 - junior- som årgangsrekord

Silke Meyer - 200 bryst - 2.48.04 - junior som årgangsrekord

Johanne Carr - 400 IM - 5.19.66 - junior som årgangsrekord

Stine Johansen, Silke Meyer, Johanne Carr, Natascha Zender - 4x100 fri - 4.19.21 - juniorrekord

Natascha Zender, Johanne Carr, Silke Meyer, Stine Johansen - 4x200 fri - 9.17.19 - junior som seniorrekord

Stine Johansen, Silke Meyer, Thea Lund Petersen, Johanne Carr, 4x100 HM - 4.42.44 - junior som seniorrekord

Marc Nøhr Andersen, Rasmus Kristensen, Alexander højen Månsson, Anton Holten Lambert - 4x200 fri - juniorrekord

Resultater m.v. kan ses på http://www.livetiming.dk/