Danish Open 2012

Danish Open blev bestemt ikke det stævne vi havde håbet på for hverken Stine eller Alexander.

Alexan lagde sig syg få dage før stævnet, hvilket betød, at vi afmeldte ham i 400 fri på førstedagen for at han forhåbentlig kunne komme sig til fredag, hvor han skulle svømme sit primære løb, 200 fri. Desværre skete der det, at bedst som vi troede, han var i bedring blev han fredag morgen meget dårlig igen.

Dette betød så også, at der ikke var meget at komme efter på 200 fri, og derfor traf vi også den beslutning at afmelde ham for resten af stævnet, så han kunne blive frisk til næste weekend.

Stine havde heller ikke det stævne, som vi havde håbet på, og som træningen op til havde givet håb om. Efter 50+100 ryg, hvor hun begge steder svømmer op til PR, så formår Stine dog at komme sig så meget til stævnets sidste dag, at hun sætter en god PR på 200 ryg - Tiden rækker samtidig til ny klubrekord for både junior og senior.

Endvidere formår Stine at gå videre til aftenens B-finale, hvor der desværre ikke er mere at komme efter.

Forhåbninger til stævnet var for begges vedkommende større, men vi må bare erkende, at det ikke lige var vores weekend. De må begge nu se fremad mod den kommende weekend, hvor det gælder DM for Hold, hvor målet hedder oprykning til 3. division. Men det bliver uden tvivl en tæt og intens kamp, da der med garanti også er andre klubber, som håber på dette.