Stærk afslutning i Hjørring

Den sidste dag ved Vestdanske Langbane-mesterskaber i Hjørring bød igen på en række gode resultater af Nyborg Svømmerne.

Alexander gik videre til finalen i både 100 fri og 200 IM. I 200 IM formår han at forbedre sin tid fra indl. og Alex virker også bedre svømmende i dag end på stævnets første dage. Ingen tvivl om, at Alex har været meget tung i denne weekend og mangler en del fart i kroppen inden hans store mål om 2½ uge.

Stine Johansen fortsætter en god weekend med en kvalifikation til finalen i 200 ryg. I finalen svømmer Stine et taktisk og teknisk bedre løb, og formår da også at forbedre sin tid fra indl. en smule. Det var de små marginaler, der afgjorde at Stine lige netop ikke nåede en medalje her, men Stines fokus ligger ligesom for Alexander på en topning om 2½ uge til Danish Open.

Silke Meyer var blevet frisk igen ovenpå sin sygdom i lørdag. Silke forbedrer i 200 bryst sin egen årgangs- og junior klubrekord allerede i indl. og går da også videre til finalen. Her formår Silke endnu en gang at forbedre rekorden, så den nu lyder 2.51.44.

Johanne Carr ville ikke stå tilbage og leverede også en række flotte resultater. Johanne sætter ny årgangsklubrekorder i både 200 IM og 800 fri. I 200 IM går Johanne videre til finalen, hvor hun forbedrer rekroden endnu en gang.

De 4 deltagende piger sætter et meget flot punktum på en fin weekend. I deres 4x100 Holdmedley smadrer pigerne (Stine, Silke, Natascha og Johanne) klubrekorden med ikke mindre end 16,5 sek. En stærk præstation af de unge piger, som faktisk slutter på et ganske hæderlig 8. plads.

Opsummering:

Vest Langbane 2012 blev en pæn succes for Nyborg. Desværre blev det kun til en medalje, men med lidt mere held i sprøjten havde vi uden tvivl fået et par stykker mere. Undervejs blev der slettet et hav af klubrekorder, hvilket er fint på dette tidspunkt af sæsonen.

Alexander og Stine skal først toppe om ca 2½ uge til Danish Open. Begge svømmere virker til at være i super form, og de har begge uden tvivl mere at byde på!

Natascha Zender viser endnu en gang, at hun er inde i en rivende udvikling, og viser med en række stærke præstationer, at hun er på rette vej ift. sit overordnede mål for denne sæson, nemlig kvalifikation til DM Junior til sommer.

Silke og Johanne er begge årgangssvømmere, og var primært med til stævnet for at få erfaring. Det har de begge fået, og de går uden tvivl et stærkt forår i møde, som afrundes med DÅM Langbane til sommer, hvor de begge har store mål.