Også 2.dagen af Bellahøj Cup bød på en række gode resultater af de 3 deltagende Nyborg-svømmere.

Stine Johansen lægger igen fremragende fra land med en STOR PR på 50 fri. Med tiden 0.29.99 går hun for første gang under de 30 sek., og hvorfor ikke gøre det på Langbane!!

Stærk tid af Stine, som virkelig arbejder hårdt for at optimere sin Cr med henblik på at kunne få en bedre IM - Måske dette er første tegn på fremskridt?

Stine svømmer ligeledes 100 fly og 50 bryst i hæderlige tider. I bryst arbejder vi ligeledes med nogle tekniske forbedringer med henblik på hendes IM, og det er tydeligt at disse ikke sidder helt på plads endnu.

I 100 ryg svømmer Stine sig sikkert videre til finalen i fint kontrolleret løb. I finalen prøver vi at være lidt mere aggressiv, men desværre er der ikke mange kræfter tilbage oven på en weekend med mange starter. Tiden bliver dog en anelse hurtigere end indl, men dog lige over PR! Og slutter med en fin 3. plads.

Alex starter ligeledes dagen med en PR i 50 fri og går sikkert videre til finalen. Her forbedrer han sin tid yderligere til ganske fremragende 0.25.69. Tiden rækker til en fin 3. plads. Vi har arbejdet meget med at få en højere topfart og det ser ud til at have båret frugt - Nu skal vi have overført denne topfart til de lidt længere løb, som er Alexanders primære løb.

Alex går ligeldes videre til finalen i både 100 ryg som 100 fly. Begge løb bliver svømmet i pæne tider, men Alex virker generelt mærket af den tunge træning han ligger i lige pt.

Natascha virker fra morgenstunden en smule træt, hvilket også resultere i en mindre god 50 fri. Det virker dog som om, at Natascha kvikker op efter dette løb, og svømmer 2 gode PR løb på både 100 ryg som i 100 fly. Det lykkedes ligeledes at komme i finalen i 100 fly - Den gik dog ikke helt som man kunne håbe, da vi ikke var forberedt på denne finale og derfor blev kastet lidt pludseligt i ilden!

Overvejende må det siges, at svømmerne generelt har præsteret ganske pænt på nuværende tidspunkt af sæsonen. Det virker som om, at de har ganske god fart i kroppen, men på de lidt længere distancer virker en smule "tunge" af den hårde træning de ligger i lige pt frem mod forårets topninger. Alle 3 svømmere går uden tvivl et meget spændende forår i møde.