En danmarksmester, klubrekorder - og et par ærgerlige fjerdepladser

For et år siden ville det have været utænkeligt: At vende hjem fra et DM for årgangssvømmere med en guldmedalje og en hel stribe placeringer i top 10 - og alligevel være en lille bitte smule skuffet.

Men sådan var stemningen ikke desto mindre, da det søndag ikke lykkedes for Johanne Carr at hente flere medaljer hjem fra DÅM.

Det var en weekend, hvor Johanne ikke var helt på toppen og svømmede op til sit bedste. Alligevel formåede hun at tage den eftertragtede guld-medalje i 400 m im.

Og med solide placeringer i top 5 flere andre løb, er der ingen tvivl om, at Johanne hører til i toppen af dansk svømning.

Derop er Silke Meyer også godt på vej. Tre superpræstaioner leverede hun i weekenden, med en 7. plads i 100 bryst som bedste placering. Silke slog klubrekorden i både 100 og 200 m bryst og svømmede sig til en sølvdelfinnål i 400 m im.

Anton H: Lambert har haft en svær sæson præget af sygdom. Til DÅM fik han igen fart på i bassinet. I 400 m im satte han PR med 14 sekunder, men blev diskvalificeret pga af en sjuskefejl. I 200 fri røg der også mange sekunder af den gamle tid, og Anton nærmer sig sølvdelfin-nålen.