Alex blev Fynsk Mester

25-09-2011

A-holdet deltog i denne weekend (Den 24+25 sep.) i de Fynske Kortbanemesterskaber i Vollsmose Svømmehal. Svømmerne viste fra start, at resultaterne fra sidste uges Forum Horsens Cup ikke var en tilfældighed.

Endnu en gang blev der sat en række nye personlige rekorder, samt opnået lidt nåle. Bl.a lykkedes det Thea Lund Petersen at opnå sin sølvnål nr. 2 i 100m IM samt for Stine Johansen at opnå kravtid til Vest Kortbanemesterskaber på 200 IM.

Derudover viser de nyoprykkede svømmere, Rasmus Kristensen og Tais A. Kristensen god svømning med en række af personlige rekorder!

I kampen om det Fynske Mesterskab, hvor den samlede pointscore i de 5 bedst svømmede løb talte med, viste Nyborg-svømmerne også god kamp. Blandt drengene lykkedes det for Alexander Højen Månsson at blive Fynsk Mester, da han med en række gode præstationer vandt i en meget tæt kamp med 2 Odense-svømmere.

Men også de lidt yngre drenge Marc Nøhr Andersen og Anton Holten Lambert svømmede sig ind i en samlet top 10.

Men også pigerne viste fanen. Her lykkedes det for Stine Johansen og Johanne Carr at svømme sig i top 10 med henholdsvis en 7. og 8. plads.

TILLYKKE til svømmerne med deres flotte resultater!