Flot afslutning af DM for Alex

12-07-2011

5. dagen af DM blev brugt på afslapning. Det var kun Alexander, som havde løb tilbage(Men først i morgen på sidstedagen, hvor den står på 200 fri).
 
Alex havde egentlig kravtid på 400 IM her på 5.-dagen, men vi besluttede at trække ham, så han kunne blive helt frisk og få ladet batterierne op til sit måske bedste løb dagen efter.
 
Fridagen skulle da også vise sig at være godt givet ud. I indl. 200 fri svømmer Alexander PR med hele 3,2 sek. så den lyder på 1.57.93. En ganske imponerende tid, som rækker til en tid i A-finalen(Top 8 i DK). Et resultat hverken Alex eller jeg havde regnet med på forhånd!!
 
I finalen forelå muligheden for Alexanders første medalje til Dansk mesterskab. Derfor var taktikken, at vi ville prøve, at være en smule mere aggressiv og så måtte vi se, hvad det rækte til - Vi var dog forberedte på, at skulle vi have medalje, så skulle vi virkelig ramme løbet lige i øjet!!
 
Det skulle dog vise sig, at Alexander svømmer sit livs løb til dato, hvor han både er en anelse hurtigere ude og lidt hurtigere hjemme i forhold morgenens løb. Med tiden 1.57.12 forbedrer han ikke blot sin tid fra indl - han sætter også ny klubrekrod for juniorsvømmere. Desværre bliver det lige netop ikke til medalje, da Alex bliver slået med KUN 1/100 af et sekund.
 
Super ærgerligt, men det ændrer dog ikke ved, at Alexander har haft et ganske stærkt DM, hvor han igen løfter sit niveau og nærmer sig toppen af dansk svømning.