Dag 4 til DM

12-07-2011
 
4. dagen af DM bød også på en række gode resultater. Alexander og Jens fortsætter deres flotte svømning med PR i deres løb. Alexander svømmer en fin 200 IM, hvor han slutter med en PR ikke langt fra den gældende junior klubrekord. Lidt ærgerligt vi ikke får has på den, men løbet bar lidt præg af, at han havde svømmet 2x400 fri i går for fuld gas - ligeså var det et sekundært løb, og dermed skal vi være ganske godt tilfredse1
 
Jens slutter sit første DM Årgang med endnu en super PR. Med 2.39 på 200 fly sætter han igen en ganske god PR.
 
Stine afslutter også sit DM med et sekundært løb, da hun svømmer en hæderlig 100 bryst. Stine har haft lidt svært ved at få teknikken i sin bryst til at hænge sammen, men løbet bærer dog præg af, at vi er på vej i den rigtige retning. Så vi må bare hjem og arbejde endnu hårdere, så vi kan få de sidste detaljer på plads i næste sæson!!
 
Ligeså svømmer Silke på sidstedagen både 200 fly og 100 bryst. Silke svømmer i begge løb et stykke fra niveau, og Silke har generelt haft en lidt skuffende DM. Vi må dog hjem og kigge lidt på hvorfor, og så er jeg sikker på, at Silke nok skal komme stærkt igen i den nye sæson.

af: Kenneth