Menu Opret profil
Sådan tilmelder du til forårssæsonen
 
Vi nærmer os juleferien - og dermed afslutningen på 1. halvår af sæsonen 2018/2019. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, således svømmerne bliver på det samme hold, i det, der svarer til et skoleår. På den måde forventer vi, at langt de fleste bliver på det hold, de svømmer på nu.
 
Den 15.-16. november vil alle nuværende medlemmer, som skal blive på deres nuværende hold, modtage mail med et link til tilmelding og betaling for det næste halve år. Der er frist for tilmelding og betaling den 29. november.
 
Alle medlemmer, som skal flytte hold får mail d. 15.-16. november med besked om, hvilken holdtype (Krabbe, Søløve etc.) de skal tilmelde sig. Tilmelding kan foregå fra d. 30. november, hvor alle medlemmer vil modtage en mail med link til siden Holdtilmelding, så de kan tilmelde sig blandt de ledige hold.
 
Den 8. december kl. 8 åbner tilmeldingen for nye medlemmer. Fra det tidspunkt er det først-til-mølle-princippet, der gælder i forhold til tilmeldingen. Hvis du vil være sikker på at beholde din plads, skal du sørge for at tilmelde dig inden vi åbner for offentlig tilmelding.