Nyt i efterårssæsonen

Efterårssæsonen bliver med hold i fire bassiner* samtidig.

I efterårssæsonen kan I som familie svømme samtidig. På udvalgte tidspunkter, har vi op til fem holdniveauer i svømmeskolen samtidig. Småbørn, børn og unge på samme tidspunkt. Vi vil have hold for forældre, være mulighed for at svømme på forældrebanen (kræver tilmelding), Se hele vores holdplan og vælg hvornår det passer lige netop jeres familie at gå til svømning.

Husk, vi giver rabat ved 3. tilmelding i husstanden, på billigste holdkontingent**

 • Babyholdene er blevet suppleret med et Baby Intro hold. Holdet foregår i et langsommere tempo, med fokus på tilvænning til de nye omgivelser i svømmehallen. Deltagere på holdet forventes at indsluses på andre babyhold, når barn og forældre er parate til det.

 • Frøerne vil i den kommende sæson, enten svømme i børnebassinet (0,7 meter) eller badelandet (1,1 meter). Vi giver jer som forældre muligheden for at vælge, hvilken vanddybde I vil svømme på. Vi ser gode muligheder ved begge bassiner.

 • Krabber i Badeland
  Krabberne er fra efterårssæsonen tilbage i børnebassinet (0,7 meter). Vi har oprettet et enkelt Krabbehold i badeland specifikt for børn, som er meget utrygge ved vandet. Holdet vil lære de samme færdigheder som på vores andre krabbehold, men det vil foregå i et roligere tempo.

 • Laks X2
  I den kommende sæson har vi oprettet et Lakshold, hvor du kan svømme to gange om ugen.

 • Hajholdene er fra næste sæsonen delt op efter alder. De 8-11-årige hedder Hajer og de 12 – 18-årige Hvidhajer. Hajerne kan tilmelde sig hold en eller to gange om ugen. Hvidhajerne svømmer to gange.

 • Livredning er i næste sæson et særskilt hold, her vil du få mulighed for at svømme, udfordre dine livredningsevner og afprøve vores fede livredningsudstyr.

 • Som noget nyt tilbyder Nyborg Svømmeklub også Udspring. Gennem lege og øvelser lærer man forskellige spring fra kanten og et-meter vippen.

*på udvalgte tidspunkter vil vi have hold i alle fire bassiner.

**familierabatten gælder ved tredje (og flere) tilmeldte i husstanden. Dette gælder også flere tilmeldinger fra samme person. For at få rabatten skal du skrive en mail til info@nsklub.dk og oplyse din adresse.

Hjælp, hvis du ved tilmelding får advarsel om at din alder ikke passer
Under den grønne bjælke "Opret profil" står følgende tekst: "Er du logget ind med den korrekte profil, kan du tilmelde dig her"
Ved at trykke på her kan du tilmelde, selvom din alder er anderledes end aldersgruppen angivet for holdet.