Forår 2022 01.01.2022  -  31.07.2022
Vejledning

Strandsikker (Strand)

Strandsikkerholdene er alle med aktiviteter på stranden og i havet. Alle skal have våddragt på når vi går i vandet. Vi har våddragter du kan låne, vi har fra str. 10 år og opefter. Har du din egen våddragt er du velkommen til at bruge den, vent dog med at tage den på til alle tager våddragt på. Alle skal også have signalfarvet badehætte på, når vi er i vandet. Du får udlevet en signalfarvet badehætte den første gang. Den skal du have med hver gang. 

Vi mødes ved Nyborg Svømmeklubs samlingspunkt på parkeringspladsen overfor Storebæltsbadet, Østerøvej 43, 5800 Nyborg.

Holdene varer 60 min. Det forventes at alle er omklædt til badetøj når tiden begynder, mød gerne op i tøj du kan bevæge dig i. 

Tilmeld/Læs mere - (9)

Voksen (Vok)
Hold for voksne 

Svømning
Niveau 0 Voksen Vantilvænning (til) Voksen vandtilvænning er for dig, som ikke er tryg ved vandet, men gerne vil være det.
Undervisningen er differentieret og tager udgangspunkt i lige netop dig og dine behov.
Vi giver dig øvelser som udvikler dine færdigheder i vandet. Vi arbejde med at have kroppen og hovedet i vandet, at vand kan bære og forskellige flydeøvelser, så du til sidste kan slippe bunden. Vi tager det i små skridt.
Niveau 1

Voksen Begynder
(beg)

Holdet er for voksne som gerne vil lære at svømme. Du lærer de basale færdigheder for at kunne klare dig i vandet. På holdet arbejds der med at flyde, have hovedet i vandet og lære kroppen at begå sig i vandet. Der arbejdes med crawl og brystsvømning.
Niveau 2 Voksen Svømning
(VS)
Du kan svømme og vil gerne svømme på ugentlig basis. Du kan få gode råd og fif fra trænere til din teknik.
  Voksen Svømning og Motion (VSM) Du kan svømme og vil gerne svømme på ugentlig basis. I Svømmer og dyrker andre motionsformer i vandet, feks. Vandgymnastik.
  ForældreSvøm
(FS)

ForældreSvøm ligger samtidig med undervisningshold. Motioner mens dine børn svømmer.

 Niveau 3       Voksen Crawl          Lær crawl. Holdet er for voksne som gerne vil lære at svømme crawl. Du drømmer måske om at svømme i åbent vand, dyrke triatlon eller gerne vil lære nye færdigheder i vandet. Holdet er både for nye crawlere og dem med lidt erfaring. Vi forventer du kan svømme 50 meter.
Andet
  AquaFitness 
(AF)
Fitnesstræning i vandet. Vandets modstand udnyttes i træningen hvor du måde bliver udfordret på din styrke og balance. Vægtløshed og vandet modstand gør det muligt at tilpasses træning til hver enkelt deltager. Holdet træner i vippebassinet med 1.2 meters vanddybde. Holdet henvender sig til 16+
  Vandgymnastik 
(VG)
Skånsom træning i vandet. Træningen styrke musklerne, øger bevægeligheden og udfordrer balancen. Holdet træner i badelandet hvor vanddybden er 1.1 meter. Holdet henvender sig til 30+

Tilmeld/Læs mere - (0)

Talenthold (TA)

Talenthold
 
Talenthold er overgangshold fra svømmeskolen til konkurrenceafdelingen. Træningen bygger ovenpå undervisningen fra svømmeskolen, og børnene træner to gange om ugen.

Svømmerne på talenthold skal udover svømmetræningen lære at træne, at fungere på et hold og at deltage i svømmestævner. Det forventes at en forældre til en svømmer på talenthold uddanner sig til modul-1 official (tidtager). 

Det er et krav, at svømmerne deltager i stævner, og at forældrene fungerer som officials og holdledere, samt hjælper til ved svømmestævner og arbejdsopgaver arrangeret af Nyborg Svømmeklub.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

C-hold (C)

C-hold

C-holdet er 2. niveau i konkurrenceafdelingen. Svømmerne træner tre gange om ugen, og træningstiden er udvidet i forhold til talentholdet . Det forventes, at svømmerne deltager i stævner og at forældrene hjælper til.

Det forventes endvidere, at forældre uddanner sig til modul-2 officials og hjælper til ved svømmestævner og arbejdsopgaver arrangeret af Nyborg Svømmeklub.
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

B-hold (B)

B-hold

På B-holdet  skærpes kravene til svømmerne, der træner op til fem gange om ugen. B-holdssvømmerne forventes at prioritere svømningen som deres primære sportsgren, og det betyder blandt andet, at de deltager i samtlige stævner i B-holdets stævnekalender, samt træningslejre og -weekender, der bliver arrangeret i løbet af sæsonen.
 
Forældre til B-holdssvømmere forventes at uddanne sig til modul 2-officials + et ekstra modul, og både forældre og svømmere, der ikke selv deltager, forventes at hjælpe til med svømmestævner og arbejdsopgaver arrangeret af Nyborg Svømmeklub.
Tilmeld/Læs mere - (0)

A-hold (A)

A-hold

A-holdet er klubbens absolut bedste svømmere. A-holdssvømmerne træner mindst fem gange om ugen - og har mulighed for 9 træningspas ugentligt. Der stilles store krav til A-holdssvømmernes træningsindsats, og det forventes at de prioriterer svømningen som deres primære sportsgren.
 
Det forventes at svømmere på A-holdet deltager i samtlige stævner i stævnekalenderen og derudover forventes det, at svømmerne deltager i træningslejre og træning i skoleferierne.
 
Forældre til A-holdssvømmere forventes at uddanne sig til modul 2-officials + et modul mere, og både forældre og svømmere, der ikke selv deltager, forventes at hjælpe til med svømmestævner og arbejdsopgaver arrangeret af Nyborg Svømmeklub.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Trænere (TRÆ)

Trænere 

Svømmehold for trænere i Nyborg Svømmeklub.

 
Tilmeld/Læs mere - (0)