Bliv Hjælpetræner

Er du mellem 13-17år? Så se med her.

Nyborg svømmeklub søger frivillige hjælpetrænere til den kommende sæson. Får jeg så ingen penge – tænker du måske? Jo du gør! Efter sæsonen modtager du en skattefri godtgørelse som svarer til 60kr time.

Om rollen:

Du bliver en del af et fællesskab og får faste hold, hvor du hjælper til eftermiddag/aften fra mandag – torsdag. Din opgave er kort sagt at hjælpe træneren med at få undervisningen til at være den bedste i kommunen! Forårssæsonen er fra januar til maj/juni og efterårssæsonen er fra august til november/december. Der er ingen undervisning i skolernes ferier samt på helligdage, så du har fri når din skole holder fri.

Om svømmeskolen:

Svømmeskolen i Nyborg Svømmeklub har en bred målgruppe for både børn og voksne, som skal lære at svømme. Du kan se holdbeskrivelser på www.nsklub.dk

Vi har base i Nyborg Idræts – og fritidscenter og benytter i svømmeskolen børnebassin, vippebassin samt badeland.

 

Vi tilbyder:

Opgaver

Det er en fordel, men ikke et krav:

Send en kort ansøgning til job@nsklub.dk                      

Vi vil gerne have din ansøgning snarest muligt på job@nsklub.dk.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Du kan få hjælp til at skrive en god ansøgning af Nyborgs fritidsjobambassadør.

Kontakt Mette Borch Ovdal, mobil: 40 46 64 06

 

Bliv Træner

Vi ønsker at udvide trænerteamet i Nyborg Svømmeklub med en eller flere trænere over 18 år. Du kommer til at varetage faste hold i vores svømmeskole og hjælpe til som afløser ved behov.

Om stillingen:

Du ansættes som timelønnet træner og din arbejdstid ligger primært sen eftermiddag og i aftentimerne fra mandag – torsdag. Jobbet er derfor oplagt for dig, som er under uddannelse eller i andet deltidsjob. Sæsonen løber fra januar til start juni og igen fra august til december. Der er ingen undervisning i skolernes ferier samt på helligdage.

Om svømmeskolen:

Svømmeskolen i Nyborg Svømmeklub har en bred målgruppe for både børn og voksne, som skal lære at svømme.
Sammen med svømmeskolelederen er du med til at bestemme, hvilke hold du varetager. Du kan se holdbeskrivelser på
www.nsklub.dk

Vi har base i Nyborg Idræts – og fritidscenter og benytter i svømmeskolen primært børnebassin, vippebassin samt badeland.

Det er en fordel, men ikke et krav:

Vi tilbyder:

Vær opmærksom på at vi efter reglerne indhenter børneattest på alle vores ansatte.                                          

Vi vil gerne have din ansøgning snarest muligt på job@nsklub.dk.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Om Nyborg Svømmeklub

Svømmeskolen i Nyborg Svømmeklub har en bred målgruppe for både børn og voksne. Vi lægger vøgt på relationen mellem træeneren og svømmeren på alle niveauer. Desuden har vi stort fokus på vandsikkerhed og livredning.

Konkurrenceafdelingen består af ca. 80 svømmere i alderen 8-20 år fordelt på 4 holdniveauer. vi har fokus på udviklingen af den enkelte svømmer. I vores træning er det derfor vigtigt at arbejde videre med de færrdigheder svømmeren har fra Svømmeskolen og derudover også introducere dem til stævnerne og de færdigheder de skal bruge der. Vi holder til i Nyborg Svømme og Badeland tæt på motorvejen og i gåafstand fra Nyborg banegård.