Bliv træner i Nyborg Svømmeklub

Har du lyst til et fritidsjob i et varmt og sjovt miljø kunne Nyborg Svømmeklub være noget for dig. I Nyborg Svømmeklub er det muligt at blive træner eller hjælpetræner alt afhængig af din alder og din erfaring med svømning. 

Vi har et fantastisk trænerteam, som består af trænere i alle aldre med stor erfaringen inden for undervisning og med et højt fagligt svømmeniveau. Vi har fokus på undervisning af høj kvalitet, den enkeltes træner videreudvikling via kurser og intern undervisning samt samarbejde på tværs af holdene.

 

Kontakt 

Kunne du tænke dig at blive træner eller hjælpetræner i Nyborg svømmeklub, så kontakt svømmeskoleleder:

Peter Birk Nielsen på peter@nsklub.dk eller tlf. 30202312

 

Om Nyborg Svømmeklub

Svømmeskolen i Nyborg Svømmeklub har en bred målgruppe for både børn og voksne. Vi lægger vøgt på relationen mellem træeneren og svømmeren på alle niveauer. Desuden har vi stort fokus på vandsikkerhed og livredning.

Konkurrenceafdelingen består af ca. 80 svømmere i alderen 8-20 år fordelt på 4 holdniveauer. vi har fokus på udviklingen af den enkelte svømmer. I vores træning er det derfor vigtigt at arbejde videre med de færrdigheder svømmeren har fra Svømmeskolen og derudover også introducere dem til stævnerne og de færdigheder de skal bruge der. Vi holder til i Nyborg Svømme og Badeland tæt på motorvejen og i gåafstand fra Nyborg banegård.