Nyttige links

Tider

Alle de tider en svømmer opnår til et officielt svømmestævne under Dansk Svømmeunion eller DGI bliver registreret i en database. Materialet er til rådighed i et åbent statistikværktøj, der hedder Svømmetider. Her kan du altid finde dine tider, og du kan sammenligne tiderne med andre svømmere på samme alder som dig. 

Svømmetider

Nåletider

Nyborg Svømmeklub uddeler nåle ved afslutning af hvert halvår. Du kan selv holde øje med, hvilke nåle du har opnået ved de forskellige stævner. Husk at man kun får den enkelte nål én gang. Har du f.eks. fået talentnålen i 100 m ryg, får du ikke en nål mere, når du opnår nåletiden i 100 m fri.

Nåletider

Kravtider

For at deltage i vestdanske og danske mesterskaber skal man kvalificere sig. Der er særlige kravtider til hvert enkelt stævne, og kravtiderne bliver offentliggjort på Dansk Svømmeunions hjemmeside efterhånden som de er klar.

Nationale kravtider

SVØM Stopur

App til mobil med bl.a. svømmernes tider, kravytider og udvikling.

 

Itunes: SVØM Stopur (gratis)

Google Play: SVØM Stopur (gratis) 

FynSvøm

Svømmeklubberne på Fyn samarbejder om at arrangere en række svømmestævner på Fyn. Det drejer sig om følgende stævner:
Fyn Børn, Fyn Rundt, Fyn Kval, Nytårsstævne, Bagjulestævne, Fynske Børnemesterskaber og Fyn Distance.

Fynsvoem.dk

Livetiming

Til en række af de større stævner, kan man følge forløbet direkte via sin pc. Der er ikke levende billeder, men man kan følge den enkelte svømmers tid.

Hjemmeside: Livetiming.dk
Itunes: Livetiming (25 kr.)
Google Play: Livetiming  (18,41 kr.)

Svømmeorganisationer

Nyborg Svømmeklub er medlem af Dansk Svømmeunion og DGI. På organisationernes hjemmesider kan du finde mange oplysninger om svømning og øvrig vandsport.

Svoem.org
DGI.dk

Dansk svømmehistorie

Interesserer du dig for dansk svømmehistorie, så er Svømmenørdens site stedet for dig. Her finder du bøger, tidsskrifter og samtlige medlemsblade fra Dansk Svømmeunion. Fra det det første "Meddelelser fra DSF" fra 1941 til det sidste nummer af bladet "Svømmesport" i 2000.

carstenj.dk

Idrættens egen tv-kanal

Team Danmark, Dansk Idræts Forbund har sammen med 60 specialforbund etableret en tv-kanal på nettet. Her finder du tv-indslag fra en lang række idrætsgrene, du sjældent møder på de etablerede tv-kanaler. Svømning er en af dem.

onsport.dk

Nyheder

Der er masser af nyheder, debat og informationer fra den store svømmeverden.

svoem.dk
swimnews.dk
swimnews.com
swimmingworldmagazine.com
swimswam.com