FAQ

Holdskifte:

Spørgsmål: Mit barn skal skifte hold, hvordan gør vi det?

Svar: Har du aftalt med træneren at et holdskifte er nødvendigt, skal du 1) tjekke ledige hold på nsklub.dk/teams og 2) skrive til info@nsklub.dk 

Oplys:

Navn på barnet (det indtastede fra barnets profil)

Mailadresse (som barnet er tilmeldt på)

Hold nr+navn som barnet er tilmeldt f.eks. 03160 tanglopper 

Hold nr+navn som barnet skal skifte til f.eks. 04163 Krabber

Husk at opdatere dit adgangsarmbånd i receptionens åbningstidr -se www.ni-f.dk

 

Omklædningsrum:

Spørgsmål: Kan jeg få adgangs til familieomklædning?

Svar: Pga. de begrænsede familieomklædningsrum er vi nødt til at forbeholde brugen af dem til: Baby, haletudser & frøer. Hvis dit barn har særlige behov, skal du kontakte os for en særskilt aftale. Husk at oplyse at din baby / dit barn svømmer i Nyborg Svømmeklub og er tilmeldt hele sæsonen, når dit grønne armbånd kodes med familieomklædning. 

 

Prøvetimer

Spørgsmål: Kan jeg få en prøvetime?

Svar: Nej og Ja. Vi bruger ikke prøvetimer, da vi skal have kontaktoplysninger på alle børn og voksne i bassinerne. I praksis skal du tilmelde dig et hold og betale for fuld sæson samt oprette adgangsarmbånd. Vi giver dig 2 ugers prøvetid. Ønsker du udmeldelse efter 2 gange skal du skrive til info@nsklub.dk for at få kontingentet retur pr. kulance. 

 

Rabat:

Spørgsmål: Sæsonen er allerede startet, men jeg har først fået tilmeldt mit barn efter 4 uger - kan jeg få rabat?

Svar: Nej, kun hvis du har is i maven og venter :-) Vi lægger en rabat på 33% på alle svømmeskolens hold inkl. voksenhold i forårssæsonen d. 01 marts og i efterårssæsonen op til efterårsferien.

 

Svømmehallen

Spørgsmål: Hvor kan jeg som forældre opholde mig i svømmehallen?

Svar: Vi vil bede om at man opholder sig i publikumsområdet, hvor der er adgang uden at gå gennem omklædningen. Det giver plads til at trænerene kan bruge kanten af bassinet i undervisningen.

 

Sæsoner:

Spørgsmål: Hvordan løber sæsonerne?

Svar: Forårssæson løber fra januar til og med første uge af juni. Efterårssæsonen løber fra slut august til start december.