Information om tilmelding

Alle medlemmer skal aktivt melde sig til hver sæson. Al tilmelding og betaling foregår via hjemmesiden.

 

Nuværende medlemmer

Nuværende medlemmer af Nyborg Svømmeklub har førsteret til pladserne på holdene.
Hvis du er medlem, får du i slutningen af den igangværende sæson en mail med et tilbud om en plads i den kommende sæson.

Som udgangspunkt regner vi med, at børnene bliver på det samme hold i det, der svarer til et fuldt skoleår. Det betyder, at børn som hovedregel rykker op efter sommerferien, og fortsætter på det samme hold efter juleferien.

 

I den tilsendte mail er der et link til tilmelding og betaling. Hvis du vil tage imod tilbuddet, klikker du blot på linket og følger anvisningerne.

Hvis du hellere vil have en plads på et andet hold, kan du vente, til vi åbner for den generelle tilmelding, og se om du kan finde et hold, der passer bedre. Men her er der altså ikke garanti for en plads.

 

Nye medlemmer

Nye medlemmer kan tilmelde sig, når vi åbner for den generelle tilmelding i begyndelsen af juni og igen i begyndelsen af december. Hvis du har oprettet en profil på hjemmesiden, får du en mail med den præcise dato.

Når vi åbner for den generelle tilmelding gælder først-til-mølle-princippet. Når et hold er optaget, kan man skrive sig på venteliste - eller finde et tilsvarende hold på et andet tidspunkt.

 

Sådan tilmelder du dig

Vejledning til oprettelse af profil HER

Har du brug for vejledning til at tilføje familiemedlem til din profil, tilmelde hold eller andet, så kan du se brugermanualen HER

Har du spørgsmål kan du maile til info@nsklub.dk

Læs vores privatlivspolitik HER