09010 - Aqua Sport

Antal tilmeldte: 12/12 Venteliste: 0 Alder: 13-99 Pris: 1.250,00 DKK
01/01/2024 - 30/06/2024 Sportsbassin Tirsdag 20:00-21:30Torsdag 20:00-21:30 Vippebassin Søndag 18:00-19:30 Instruktør: Nicolai Frolov Andersen
Beskrivelse

Aqua Sport er vores nye hold i konkurrenceafdelingen!

Formål:

Holdet er skabt som et sted for tidligere konkurrencesvømmere, hvor man kan holde fast i relationerne til klubben og ikke mindst holde sig selv i gang i bassinet. I modsætning til de andre hold i k-afdelingen, er det ikke sportslig udvikling der er den vigtigste faktor.

Målgruppe:

Holdets målgruppe er tidligere konkurrencesvømmere, der er nået til et sted i livet, hvor man enten savner, eller stadig holder af klubmiljøet og svømmetræning med andre ligesindet - men hvor der også er andre ting i livet der fylder, så man ikke længere ønsker at bruge størstedelen af sin tid på svømning.

Aldersmæssigt rummer vi en bred skare! Vi håber selv på at holdet kommer til at hæve gennemsnitsalderen i k-afdelingen - men om du er 15 eller 40 har ikke den store betydning.

Aktiviteter:

På Aqua Sport tilbydes de samme fællesaktivteter som de resterende hold i k-afdelingen tilbydes. Det vil bl.a. sige: opstartsweekender, infomøder, afslutninger osv.
Derudover vil det også være muligt at deltage i stævner i det omfang man har lyst til. Det vil typisk være de åbne stævner, hvor klubbens A-hold også deltager. (Åbne stævner vil sige stævner uden kravtid)

Træner og træning:

Holdets træner er Cheftræner Nicolai Frolov Andersen.
Han vil til hver træning have forberedt et program som man er velkommen til at svømme med på - men hvis man har lyst til at svømme sit eget program, som f.eks. er mere målrettet, hvis man har specifikke mål, så er man stadig utrolig velkommen på holdet!

Hvad så nu?

Lyder ovenstående som noget for dig, så skynd dig at meld dig til!
Har du spørgsmål, så tag meget gerne fat i Nicolai Frolov Andersen og hør meget mere om holdet. Ham fanger du bedst på nicolai@nsklub.dk

Og husk - holdet er helt nyt! Derfor former vi det også efterhånden som folk melder sig på. Det betyder også at du med din deltagelse kan være med til at trække holdet i den retning du har lyst til!

Vi ses i august!

Pris: 1.250,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Nicolai Frolov Andersen

nicolai@nsklub.dk

40965251

Cheftræner for konkurrenceafdelingen